bugün

makarneks.
aynısından 6 tane daha bulup camel almak.
Dondurma yemek.
(bkz: eti karam) alırım herhalde.
en güzeli 2 adet yarım litrelik su alarak çişinizin iyice gelmesini sağlamaktır. Saatler sonra ihtiyacını giderirken anlarsın ne kadar doğru karar verdiğini.
Ülkemiz sınırları içinde
Araba yıkamakdan, tuvalete, 1liracıdan alışverişe herşeye.

Faturaya yapılacak 1 tl zamdan şirketlerin zengin olması mesela.
sıkışırsanız 1 tl lik akbil basmanız karşılığında işeyebilirsiniz efendim.
50liralık bahse girip yazı tura oynamak, %50 olasılıkla 50lira kazanmamak (tabi borçlanmak ta olabilir).
bir tek sigara ve bi adet neskafe sutlu kopuklu almak.
bimden toblerone alırım * 85 kuruştu en son
üstüne kağıt koyup kalemle üzerini karalamak.
Bimden 9 tane eti puf heralde 15 kuruştu ortalama bir aç insani yari yariya doyurur.
gevrek alırım. yarısını yer yarısını martılara atarım.
önünüze gelen ilk allah rızası iÇin bir sadaka diyen ihtiyaÇ sahibine vermek en güzeli olsa gerek. bir sadaka bin müsibeti öteler.
masaj koltuğuna oturmak.
bana verilmesi.
Ben çay içerdim. Hep yaptığım şey. Çay ve lanet sigara.
halka tatlısı yemek. meşhur kerta. ya da burger king dondurması da olabilir bak. evet hep yemek hep yemek.
Halka tatlısı olabilir.Stres atmak için bir liraya iki yumruk da atabiliriz. Yada tam eve girecekken yol üzerinden fakir eroini de iyi olur.
Sevgiliye verilir. Sakla bunu uğurumuz olsun denir. Sevgilide süzme mal pardon romantiktir hemen Ay canııım havalarına girer. 5 günde alacağın bi sıkım yanağı 2 günde alırsın.sonra koy ver bilmem nesine diye bi Atasözü var işte o.
Ha bana sorsanız kendime bimden beşli falım alırım hemde Çilekli, böğürtlenli bide damla Sakızlı.sonra onları yarım yarım her öğleden sonra çiğnerim iş yerinde uykumu açarım. Malum geç uyuyoruz.
sıçmak.
çaycı getir ilaç kokulu çaydan.

en güzeli.
halk ekmekten 1 simit bir de krem peynir almak. onun fişiyle çay beleş zaten.
A4 kağıdı alıp içinden geçenleri kağıda dökmek , veya şiir yazmak .
çok harika bir tuvalete gidilebilir.
şansınız varsa güzel bir simit
daha da şanslıysanız sade bir çay içebilirsiniz.