bugün
- donald trump14
- gecenin şarkısı18
- 5 kasım 2024 abd başkanlık seçimleri25
- devlet bahçeli13
- makul bir ücretle sözlükteki kadınları övüyorum13
- anın görüntüsü23
- arkadaşlar sizce ben sapık mıyım8
- çilekli gofret yiyen erkek10
- tembel avrat tenceresi8
- hayatı sorgulamak18
- uzun boylu insanlardan kısa insanlara tavsiyeler12
- günün şarkısı13
- ankaralı turgut10
- evlenme teklif eden yazarı cimere şikayet etmek9
- 4 yıldır bir kızı unutamamak10
- hatay usulü soslu döner13
- realite manipülasyonu12
- uludağ sözlük görüntülü arama özelliği9
- jose mourinho35
- bilgi içerikli entryler yazsam okur musunuz15
- ötüken'e hacca gitmek12
- 3 kasım 2024 trabzonspor fenerbahçe maçı69
- profilinizden karakter analiz ediyorum toplanın8
- akşam yemeği12
- üsküdar üniversitesi'nin yaratiliş manifestosu19
- fenerbahçe taraftarı8
- istanbulun en berbat ilçesi17
- dünyada sadece ikimiz kalsak yine olmaz diyen kız11
- kahve falında kovboy çıkması9
- albay kemal8
- kenan evren'i yargılayan ve cezalandıran taşak19
- dinde zorlama yoktur13
- rus kadınlarının türklere göre farklılıkları14
- sözlük kızlarının ayak fetişizmine bakış açısı12
- menuet9
- din dersinin zorunlu olması11
- ebru gündeşe 69 milyonluk konser23
- erdoğan bir kez daha seçilmeli11
- vücudunuzda hissettiğiniz en büyük acı16
- tukenmis favorilerim10
- özgür özel9
- kadir mısıroğlu8
- aklı sikinde olan yazar18
- hem messi'yi hem ronaldo yu seven insan11
- kısa saçlı erkek vs uzun saçlı erkek8
- fenerbahçe13
- menuet'in 26 yaşında olması9
- imza toplayıp judas'ı sözlükten attırmak22
- yazarların yaşadığı hayat19
- boklu bezle 500t seyahati9
entry'ler (333)
Her zaman iş yapan üst başlık. Altta aşk,altta aile içi çatışma,baba oğul sorunları sonra gelsin kardeşlik gitsin dostluk. Kes raconu,döndür kamerayı. Ohhh.
Bora Abdo'nun ilk romanı. Ve beni unutma dörtlemesinin ikinci kitabı. Bora abdo çay içerek değil sessizce bir ortamda sessiz kalmayı başararak okunur.
iki eli dolu olduğuna göre entryi kusarak yazdı zahar. Ben entry bok kokunca eliyle yazdı sandım ama mantıksız geldi sonradan.
Balat'ta bulunan kuruluşu 1937 olan kare kare köfteleri olan köfteci. Biraz pilav bir ufak biber ve on adet köfte vardır porsiyonda. Fiyatı 15 tl. Lezzetlidir.
Bugün sürekli aklıma gelen şair. Sosyolog.
Herhangi bir seviyeye sahip olmadan seviyeden bahseden bir varlık şiir hakkında ne biliyorda laf ettim sanıyor bilememekle birlikte
Cemal Süreya samimi bir edebiyatçı iyi bir şairdir. ikinci yeni genel anlamıyla önemli bir edebiyat akımıdır.
Cemal Süreya samimi bir edebiyatçı iyi bir şairdir. ikinci yeni genel anlamıyla önemli bir edebiyat akımıdır.
Arka tarafı çok rahat olan kahve dükkanı. Kahveleri eh ortamı güzel.
Bir harf fazla geldiği için birleşik yazdım affola.
Yazıldıysa uyarın sileyim.
Adana film festivalinde ödül alan semih kaplanoğlu'nun sahneye gelmesinden sonra meltem cumbul'un kendince bir tepki olarak kaplanoğlu'nun elini sıkmaması durumudur.
1. El sıkmak zorunda değil. Uzatılan eli geri çevirmesi kendisinin vereceği bir karar ve bu toplum normlarında kaba olmuş olabilir hepimizin kabalıkları var
2. Semih kaplanoğlu'nun siyasi duruşundan dolayı böyle bir tepki vermiş galiba bu da çok normal. insanlar kendilerince yanlış şeylere hareketsiz kalarak da tepki verebilirler.
3. Meltem Cumbul iyi bir insan ve iyi bir oyuncudur.
4. Semih Kaplanoğlu iyi bir yönetmendir.
iyi bir insan mı değil mi fikrim yok. Kendilerini attığı twitlere göre değerlendirmek istemem.
Yazıldıysa uyarın sileyim.
Adana film festivalinde ödül alan semih kaplanoğlu'nun sahneye gelmesinden sonra meltem cumbul'un kendince bir tepki olarak kaplanoğlu'nun elini sıkmaması durumudur.
1. El sıkmak zorunda değil. Uzatılan eli geri çevirmesi kendisinin vereceği bir karar ve bu toplum normlarında kaba olmuş olabilir hepimizin kabalıkları var
2. Semih kaplanoğlu'nun siyasi duruşundan dolayı böyle bir tepki vermiş galiba bu da çok normal. insanlar kendilerince yanlış şeylere hareketsiz kalarak da tepki verebilirler.
3. Meltem Cumbul iyi bir insan ve iyi bir oyuncudur.
4. Semih Kaplanoğlu iyi bir yönetmendir.
iyi bir insan mı değil mi fikrim yok. Kendilerini attığı twitlere göre değerlendirmek istemem.
Aşkın sadece bir kadına duyulacağını zanneden posta gazetesi kafiyecisidir.
Nefes alamazsın. Ölecekmiş gibi hissetmekten kendini kurtaramazsın. Nereye gitsen olmaz. Nereden gelsen olmaz.
Olmadan yaşanabileceğini bize kanıtlayan toplumun ihtiyaç duymadığı.
Salata. Ciddiyim.
Burada bulunan anormallik nedir ?
Gecenin 3'ü. Sabaha karşı mavi ege treni gelecek Balıkesir garına. Burada çabuk bitiyor hayat. Emekliliğine çok az kalan gişe memuru sabah olsa da gitsem derdinde. Kimsecik yok salonda. Kocaman bir saat dışında ses çıkmıyor. Rayların üzerinden bir iki kedi köpek geçiyor belki. Belki bizi izleyen takvimler var gar tarihinde. Bilemiyorum. Bildiğim tek şey dudaklarından öptüğüm kadının artık olmayacak olması. Öpüyorum. Saat 3'ü 5 geçiyor. Sevişelim mi ? Sevişiyoruz ya! Öyle değil sevişelim işte. Rayların üzerinden yürüyoruz. Uykumuz paramparça. Geri geliyoruz saat 4. Bir kez daha öpüyorum. Ayrılıyoruz.
Gittikçe her an sürekli daima kısalan hayatımı iyi şeylerle geçirmeye gayret ettikçe olmuyor olduramıyorum.
Atom parçalıyor pezevenk. Lan bu iş mi ?
Ankara ile iligili entryler görünce direk aklıma gelen yazar. Kıymetli bir yazar. Ankara'yı ilmek ilmek gözleyen yazan yazar.
Ronaldo
Rivaldo
Roberto carlos
Ronaldinho.
Rivaldo
Roberto carlos
Ronaldinho.
Orhan Veli'nin gariplik ile dolu olan hayatında aşkı da garip yaşadığını gösteren bir şairin içini bize açan kitap. Mektuplar.
Cemil Kavukçu'nun son hikaye kitabı. Uzun bir öyküden oluşuyor. Denizler ve canı sıkılanlar. Yine aynı masanın etrafında.