bugün
- filistinlilerin türkiyeye yerleşmesi12
- devlet bahçeli'nin durumuna kimsenin üzülmemesi9
- ak parti bitti13
- kadınların poposuna neden bakılır12
- özgür özelin erdoğana allahın cahili demesi23
- 6 şubat 2023 depreminden akılda kalanlar15
- abdülkerim bardakçı33
- 1 şubat 2025 akdeniz depremleri25
- beklenen büyük istanbul depremi23
- anın görüntüsü14
- niye uyumuyorsunuz arkadaşlar11
- mustafa kemalin askerleriyiz sözünden ötürü ihraç27
- ak parti'nin gücünü hafife alıyorsunuz18
- bana senden başkası haram diyen erkek10
- bir ilişkiyi kurtarmak9
- eskiden olup şimdi olmayan şeyler11
- depremi fazla önemsemek13
- gelmiş geçmiş en depresif şarkı17
- masklavi devlet memuruysa niye her an burada24
- namaz sonrası akp'nin yıkılması için dua etmek14
- türkiyede gıdanın aşırı kalitesiz ve pahalı olması8
- 3 şubat 2025 gaziantep fk galatasaray maçı35
- ebru gündeş'i dinlemek için 100 bin tl verirmsiniz13
- turabi tarzı erkeklerden hoşlanmak8
- galatasaraylıların tutuşması18
- akıllı telefona en fazla ne kadar para verirsiniz8
- bir yazarla buluşmak için 2 5 saat yol gitmek9
- istanbulda ayı yağı satmaya gelmek16
- türkiye'nin en kötü şarkıları14
- giresun'dan adana'ya gidip kız kaçırmak12
- götten hiç yemeyip gayliğe karşı olmak15
- sik beni tonu15
- balıkçı klitoris11
- tüm müslümanlar kur an'ı okusa8
- iktidar değişirse yaşanacak rezillikler11
- ibneler sabah uyanınca ne yapıyor sorunsalı9
- kur an da mehdi diye bir şey geçmemesi13
- simite zam yapanlara soruşturma başlatmak11
- sevgilisi için yanında ped taşıyan erkek23
- 30 yaş sendromu12
- karınızı başınızda taç yapar mısınız12
- erdoğan'in ülkeye verdiği derin zarar13
- one day monday wet day sex day12
- kur an'ın yarattığı devrimler8
- bir lahmacunla doyan erkek9
- 22 yaş sendromu9
- vücudunuz ne kadar esnek22
- insan olmaya ceyrek kala12
- türkiye ye gelmiş en iyi yabancı golcü11
- mudanyada karşılaşılacak sözlük yazarları10
entry'ler (131)
bomonti ve guinness değildir.
Olmayan açıklamadır. Böyle büyük bir asteroit 6 yıl kala değil en az 60-70 yıl önceden tespit edilir. Sadece bizim ülkenin haberinin olması daha da komik zaten. Bunlar 1999 yılında keşfedilen 2100 yılında çarpacak asteroite gönderilecek cihazın görevinin bitiş tarihini, asteroidin çarpma zamanı diye algılamışlar.
Adriana Lima ve Megan Fox kendi ülkelerinde bile Türkiye'deki kadar ünlü değiller. Evet Miranda, Rosie Huntington'ın olduğu Dünya'da bunlar balondur fakat Kate Upton abartılmıyor zaten ve daha iyi onlardan.
Arkadaşlar en az 10 yıldır Pokémon'u izlemiyorum sanırım veya bayadır TV'de yoktu. Ama Pokemon Go çıktı herkes iyi alıştı. Çocukluğumda en sevdiğim 2. çizgi filmi ben hiç hatırlamıyorum, nasıl hatırlamayı başardınız * Yıllardır takip mi ediyordunuz yoksa sadece ben mi unuttum her şeyi ?
Yapıldığı yıldaki maliyetine bakarsak, bizim diyanete harcadığımız parayla çok rahat bu araçtan 3 tane yapabilirdik ama ne gerek var değil mi uzayı keşfetmeye, bizim diyanet Şili'ye adam gönderip ayın ne zaman hilal olacağını bekliyor.
65 bin dolar.
Güzel bir iştir.
Eğer kondomsuz ilişkiye girerseniz virüs kapma olasılığınız var fakat kondomla ilişkiye girerseniz bir şey olacağını sanmam.
Eğer gerçekten iyi anlamda mesaj atıyorsa tamam ama şuana kadar gözlemlediğim kadarıyla çok çok büyük çoğunluğu yavşama amaçlı yapıyor ve çok samimiyetsiz bir şey. Hala mesaj atması veya saçma emojiler göndermesi, iticiliktir. Bir de bazı kızlar bunları hoş buluyor. Açıkçası kız olsam ilk engelliyeceğim erkekler bunlar olurdu.
Topraktan geldiğine inanan, insanların sadece birkaç bin yıldır yaşadığını savunan, yıldızları şeytana atılan taşlar sanan, Japon'un da siyahinin de aynı atadan gelebileceğine inananlar okumadan, araştırmadan sadece kulaktan dolma bilgilerle evrim teorisine laf atıyor.
Bu sabah denedim ama karanlık olmadı.
Büyük bir pop ikonu, onlarca sanatçıya ilham olmuş sanatçı. Bugün hayatını kaybetti. Huzur içinde yatsın..
Sigara içmek insanın kendi tercihidir, isterse günde 3 paket bitirsin banane ama her fotoğrafta sigarayı göstermekteki amaç nedir ? Tamam kardeşim sigara içiyorsun anladık, her fotoğrafta, her videoda göstermene gerek yok.*
Osmanlı'yı sadece Fatih Sultan Mehmet - Kanuni döneminden sanan yazar beyanı. Bunlar sanıyor ki Osmanlı 1900'lerde tüm Dünya'ya hakimdi, ekonomik sıkıntı yoktu, ülkede sorun yoktu vb. Bilmiyorlar ki Kanuni'den sonra Osmanlı diye bir şey kalmadı. Her gün yeni bir sorun her gün biraz daha toprak kaybetti Osmanlı. Atatürk veya Atatürk gibi bir lider çıkmasaydı 1900'lerde şuan senin dilin Fransızca veya Ingilizce'ydi. Ayrıca eğer Ümmetçiysen sen, Atatürk olmasaydı şuanki dinin ya hristiyanlık ya da Işid'deki gibi bir müslümanlıktı. Atatürk Sevr antlaşması'na boyun eğen, halkı cahil bırakmayı amaç edinmiş kişilerden yönetimi alıp sana cumhuriyeti verdi. 15 yılda Osmanlı'nın son 300 yılda yapamadığı şeyi yaptı...
Önce bir araştırmayı öğrenin. Saatlerce internette trollük yapacağınıza adam gibi bir şey yapın.
Önce bir araştırmayı öğrenin. Saatlerce internette trollük yapacağınıza adam gibi bir şey yapın.
Çocukluğumdan beri izlediğim adam basketbolu bıraktı be. Kendine yakışanı yaparak 60 sayı attı son maçında.
2000'den 2500 çıkaramayan genç.*
The Walking Dead güçlü bir aileyi, arkadaşları anlatıyor. Daryl, Rick bunlar her şeyin üstesinden gelebilecek insanlar. Fear The Walking Dead ise sıradan bir ailenin bu olaylardaki hikayesini anlatıyor. Klasik zombi filmlerindeki konuya benziyor böyle ama yönetmenler ve yapım şirketi farkını ortaya koyacaktır. Henüz çok dar kapsamlı olaylar oldu. Eminim bu sezon birkaç farklı şeyle TWD'den farklı olduğunu gösterecektir dizi. Hiç olmadı en azından TWD'in sezon arasını kapatıyor dizi.
Oytunkaran'dır. Evet.
2. sezon dün başlamıştır. Bu sezonu 15 bölüm olacak.
Ölene kadar işkence edilmeliydi.