bugün
- acıh da bağa vir'in ingilizcesi8
- chp kazanırsa abdullah öcalan serbest kalacak9
- ferdi vs müslüm vs orhan18
- anın görüntüsü8
- kıvılcım harika ertunç9
- 62 kilonun altındaki sözlük kızları22
- vampirov ile kahvehanede çay içmek10
- osman gökçek'in konunun muhatabı ben değlim demesi18
- ferdi tayfur11
- gece atıştırmalık önerileri11
- misafir gidince yapılanlar19
- nervio'ya ayakkabı öneriyoruz kampanyası28
- htş adalet bakanı şadi el veysi23
- aponun sikiyle gerdeğe girilmez12
- libyada köle pazarında satılan insanlar18
- yine emekliye müjde geldi10
- 2025 aile yılı8
- tff'nin yabancı var hakemi kararı40
- kıdem tazminatı tavanı8
- v a m p i r o v26
- arkadaşlar sizce bu ayakkabı nasıl30
- freud türk olsa olabilecekler10
- yuzırların küloları8
- iyi bir insan olmanın modern toplumdaki anlamı10
- arkadaşlar ben sıtarbaksa gidiyorum gelen var mı12
- truenun takip etmediği sözlük kızı11
- akp sizi islam la aldatıp sermayeye köle yapıyor14
- 6 ocak 2025 sigaraya zam gelmesi13
- 14400 gayet yeterlidir15
- komedi filmi önerir misiniz lütfen14
- satılan koinin yükselmesi10
- gecenin şarkısı17
- abd çin'in teknolojik üstünlüğünü durduramıyor11
- oksijensizsu15
- erdoğan'ın sürekli ak parti kongrelerine gitmesi8
- arkadaşlar buyrun çay hazır16
- abdullah öcalanın seks istemesi8
- wifii uydu alıcısı alırken nelere dikkat etmeliyiz10
- kalkmıyor15
- sözlüğün en kültürlü kadın yazarı9
- en son ne yediniz16
- çiğköfte yapabilen bi kızı üzmek14
- elinizde sihirli bir değnek olsa ne yapardınız15
- tekrar ilkokula başlamak ister misiniz11
- gittim de true yu pezevenklerin elinden aldım8
- bir sözlük erkeğine yün çorap örmek11
- giyim tarzını değiştirmek8
- bir kadınla çiftleşmek10
- mezhepsiz müslüman16
- aşık olduğumuzu nasıl anlarız sorunsali26
entry'ler (103)
-naabıyoon?
+eyi sen naabıyon?
-ii valla sen naabıyon?
+eyi sen naabıyon?
-ii valla sen naabıyon?
arkadaşı saçlarından tutarak merdiven boşluğundan aşağıya atlamaya zorlama sebebidir. öğrendiğiniz an tekmeleyin sindirin onu. sakın "siktir git lan" gibi cümlelerle salıvermeyin. ne demek lan alevi olmak.
-ali ben aleviyim
-neddin sen? ha? neddin?
-ismin ali olu...
-neddin sen aznce neddn?
-...
-seetteroleeannn...
-ali ben aleviyim
-neddin sen? ha? neddin?
-ismin ali olu...
-neddin sen aznce neddn?
-...
-seetteroleeannn...
şimdi iki tane über gerizekalı çıkıp diyor ki "lalalalalalalal". yapma yaa.
hani gerizekalı dedim ya altı boş kalmasın. bunu diyen adam diyor ki sezon başında galatasaray 100 gol atar, ligin tozunu attırır. attırdı.. ne tarafa olduğunu henüz sezon bitmediği için bilemiyoruz tabi.
sonra gerizekalı diyor ki bu fener daumla hertürlü şampiyonluğun tepesine oturur. aziz bi babamız yok ki diyelim sezon sonunda gelince buraya bi edit düşülür yine.
beşiktaş ağır taştır. bi gerçek varsa eğer oda budur.
am bekleyin. öptüm. mucks...
hani gerizekalı dedim ya altı boş kalmasın. bunu diyen adam diyor ki sezon başında galatasaray 100 gol atar, ligin tozunu attırır. attırdı.. ne tarafa olduğunu henüz sezon bitmediği için bilemiyoruz tabi.
sonra gerizekalı diyor ki bu fener daumla hertürlü şampiyonluğun tepesine oturur. aziz bi babamız yok ki diyelim sezon sonunda gelince buraya bi edit düşülür yine.
beşiktaş ağır taştır. bi gerçek varsa eğer oda budur.
am bekleyin. öptüm. mucks...
"lay down in the green grass
remember when you loved me"
remember when you loved me"
zam gelmişmi bilemediğim sigaram. yılbaşından önce kartonumuzu aldık tabi de, kamyonla almadık ki be hacı*.
biraz uğraş gösterirseniz yapabileceğiniz eylem. güzel bi bir nisan şakası olabilir.
boksta dövüşe dahil edilmemesi gereken vicut kısmı. taşaklara falan gelir aman diyim! siz siz olun boks yaparken rakibinizin bel altına vurmayın.
"kasar olmayanlar orospu çocuğudur" diye devam ettiğini tahmin ettiğim tost ligi kupası gençkaşarlar tribünü tezahüratı. sosislere gönderme yapıyo ibneler..
düşünen hayvan, konuşan hayvan gibi tanımlardan sonra eksik olan parçanın hayvani parçamızın ne olduğunu belirten cümle. he amına koyam he politik hayvanız, hatta bide osuran hayvanız diye tespit yaptık arkadaşlarla geçen gün biz. bu ne lan.!
bide mümkünse yeni yıl şampuan getirsin gelirken, şampuan bitti evde. alakasız oldu ama şampuan yok mına koyim. politik hayvan oldum bak gördünmü..
bide mümkünse yeni yıl şampuan getirsin gelirken, şampuan bitti evde. alakasız oldu ama şampuan yok mına koyim. politik hayvan oldum bak gördünmü..
vicutlarında üç oda bi salon bulunduran bayların ve iki balkon bi teras bulunduran kadınların sevişme ortamları karanlık olur. lömbür lömbür, istek azaltır lan o bildiğin aydınlıkta..
sürekli bikini giyen hatunları hayal ederek mastürbasyon yapıp başkalarının kendi sevgilisini hayal edip böyle şeyler yapacaklarını düşündüğü için izin vermez. amına koyduğumun beyni örümceklenmiş osbircisi diyerek vanda ki halamlarla birlikte kendisine burdan selam etmek isterim.
çok eşliliği beraberinde getirir. her öğün aynı yemek yenirmi lan!
yanlış bir önermedir. şuan dünya üzerinde ki bisürü yıldızın, yıldız olacağını cm 01-02 yi oynayanlar biliyordu mesela. cm kraldır, ilk göz ağrısıdır. ha tsigalko falan derseniz, bugdır bug..
cm ne amına koyam diyenler için gelsin; (bkz: championship manager)
edit: bir zamanlar ukteydi.
cm ne amına koyam diyenler için gelsin; (bkz: championship manager)
edit: bir zamanlar ukteydi.
yıllardır bıkmadan usanmadan yapılan şaka lan şu. bu şakayı yapanın ağzının ortasına o ayakkabıyı çıkartıp temizinden bi tane vurasım gelir hep.
geçen convese aldım beyaz, giydim çıktım dışarı. elemanın biri geldi suratında ki yavşak sırıtmayla birlikte lap diye bastı ayakkabının orta yerine. be amına koyduğum evladı o iz hala çıkmadı ya, komiklikçi.
ha o an hüzün yarattımı hayır! bi sinir yarattı bünyemde. ama o sinir leke çıkmadıkça hüzünle paylaşmaya başladı hissiyatı.
bidaha bana ya da başka birine bunu yapanı yakalarsam!..!! aman diyim!
geçen convese aldım beyaz, giydim çıktım dışarı. elemanın biri geldi suratında ki yavşak sırıtmayla birlikte lap diye bastı ayakkabının orta yerine. be amına koyduğum evladı o iz hala çıkmadı ya, komiklikçi.
ha o an hüzün yarattımı hayır! bi sinir yarattı bünyemde. ama o sinir leke çıkmadıkça hüzünle paylaşmaya başladı hissiyatı.
bidaha bana ya da başka birine bunu yapanı yakalarsam!..!! aman diyim!
makarnayı süzmeden yediğiniz an. öle bişey olursa bi mesaj atın lan bana. gönderir aldırırım, karnınızı doyururum. bi çocuktan duymuştum abi makarnayı süzmeden yiyoruz ekmekle, allah rızası için bi sadaka demişti. o an içim burkuldu.
siz yaşamayın olum öle şeyler. burda iksii abiniz var.
siz yaşamayın olum öle şeyler. burda iksii abiniz var.