bugün

entry'ler (144)

etol fort

migren nöbetlerinin bile kısa sürede önüne geçen, mucizevi ağrı kesici. üstüne tanımam.

şakirtleri rahat bırakın

(bkz: leave shaquirt kids alone)

kızın cinsel organına yumruk atmak

(bkz: kızın cinsel organına acı biber sürmek)

pilav kelimesine bile tahammül edemeyen genç

belli bir zaman sonra uzun yıllar severek yediği kemal paşa tatlısından bile soğuyacak olan gençtir.

insidious

tavsiye üzerine izlediğim fakat içerisinde tavsiye edilebilecek bir zanaat bulamadığım korku filmi. bilgisayar oyunlarıyla görüntüyü desteklemek isterlerken çok daha sıradan bir hale getirmişler, oyunculuklar zayıf, konusu her on korku filminin sekiziyle aynı... lafın kısası sadece zaman kaybı olan film. gece tuvalete ışığı yakmadan gir, muhtemelen daha çok korku verir.

messi nin penisi vs cristiano ronaldo nun penisi

ikisininkini toplayın, benimkinin yarısı ederse yazarlığı bırakıyorum. **

dövme sildirmek

yaptırdığı dövmeden pişman olan ya da sıkılan insanların başvurduğu işlemdir. çok sayıda dövme sildirme seçeneği olsa da başarının en çok lazerle yapılan uygulamayla sağlandığı söylenir. başarıyı yakalama oranı nedir tam olarak emin değilim fakat umarım yüksektir.

violent hill

'if you love me, won't you let me know' sözleriyle her defasında aynı vurucu etkiye sahip harika coldplay parçası.

koca maçta 42 sayı atan takım

buraya gelene kadar atması gerekeni atmış takımdır, alkışı hak etmiştir.

sigarayı bırakmak

beraberinde birayı da bırakmayı gerektiren eylemdir, sigarayı bıraktıktan sonra bira içen insanın o anda aklından kaç tane soru geçtiğini allah bilir. *

eksi 2000 için karma sıfatı önerileri

(bkz: devenin bale pabucu)

baklasevmeyenkiz

tek olduğumu düşündüğüm alanda tahtıma ortak olan yazardır. allah klavyesine zeval vermesin. *

sevişilirken çıkarılan ilk giysi

(bkz: gelinlik)
(bkz: damatlık)

bakire veya bakir evlenmeyi tercih edenler için. *

iktidarsiz jigolo

her yaz dönemi aynı plana sahip yazar. o plana ortakken insan kıymetini bilmiyormuş ama uzak olunca anlaşılıyor, tekdüze olsa dahi bol keyif verdiğini. kendisine selam eder kısa bir süre sonra aralarına katılacağımı müjdelerim.

bir başka tanımı için:
(bkz: sempatik) *

hastası olunan sözler

aslında hiç bir şey öyle değil!

taş gibi götü varken etek giyen kadın

muhtemelen böyle bir zihniyetten kurtulmak içindir. *

mesut özil

türk halkının herhangi bir nedenle gurur kaynağı olmaması gereken alman futbolcudur fakat ezik basınımız her mesut özil başarısında ortalığı ayağa kaldırıyor, sanki sahiplenmemiz gerekir gibi oysa sahiplenmek yalnızca eziklikten ibaret geliyor bana.

(bkz: basının mesut özil yavşaklığından utanıyorum)

her izlediği filmi facebookta beğenen insan

hayatı gösteriş olmuş zavallı insanlardan yalnızca biridir. beğendiklerinin içinde teması, konusu birbirine tamamen zıt olan, karşıt düşünceleri işleyen filmlerde vardır ama bunun farkında değildir çünkü sadece 'film izleme' etkinliğinin entellektüel insanlara ait olduğunu ve bunun şovunu yapmayı düşünüyordur. bilmez ki amaçladığı sıfatı almak için biraz beyin lazım.

edit: neden bu kadar doldun diye soracak olursanız, ben de bilmiyorum.

erkeklerin uyandıkları zaman yaptıkları ilk iş

sabah ereksiyonunu saklama çabası.

afedersin ermeni olsam sever miydin diyen kız

(bkz: ne olursan ol gel) *