bugün
- rakının berbat bir içki olması16
- gecenin şarkısı12
- özgüven ve ego arasındaki fark8
- yazarların en sevdiği cem karaca şarkıları15
- sözlük yazarlarının yapmayı en çok istediği meslek21
- hayatı seviyorum eylemleri21
- sözlük yazarlarının favori haber kanalı8
- anın görüntüsü15
- homofobik yazarlar birliği9
- utopyalarkralicesi8
- true ile utopyalarkralicesi11
- larisalisa öldü mü12
- galerinizde bulunan en saçma fotoğraf12
- true'nun ölmesi8
- gozlerinmeyhanesi'nın vefat etmesi23
- profilinizden karakter analiz ediyorum toplanın16
- sözlükte birbirine yakıştırdığınız yazarlar11
- sözlükteki ruh hastaları24
- true neden evlenemiyor9
- yazarların çektiği çiçek fotoğrafları11
- mantı8
- nervio abla36
- akp belediyesinin 85 milyon liraya konser vermesi12
- en son ne yediniz13
- 1 milyon dolar'a ismet'in tırnaklarını yer misiniz8
- seküler yaşamın faşist bakış açısı15
- larisalisa17
- sabah ereksiyonu olamıyorum11
- yaşı geldiği halde evlenmeyen insan11
- kız kardeşini date'e hazırlayan abi22
- wolverine gibi tırnakları olan kız8
- rusya nükleer güç kullanılır mı sorusu23
- gece dışarıdan gelen hav hav hav sesleri11
- an itibarıyla yazarların nerede olup ne yaptığı34
- chatgpt ile yazarların görselleri14
- güzel erkek isimleri11
- etek giyersen tecavüzü hakedersin10
- erkeklerin erkeklere taktığı kırıcı lakaplar13
- ellerim bos gonlum hos11
- kürdüm 5000 yıllık tarihim var var mı diyeceğin19
- amerika'nın icat ettiği bir şey söyleyin13
- geceye bir şarkı bırak8
- insan olmaya ceyrek kala23
- doktorların hastalara sevgi göstermemesi8
- true'nin iki kadın arasında kalması16
- 200 tl lik banknot16
- hobileriniz10
- yüz yıkama jeli kullanan erkek21
- ak parti'nin gideceğini sanan enayi15
- namaz16
entry'ler (138)
yok ya nerdeymiş öyle tarih biz niye bilmiyoruz denilesi arka taraftan uydurulan yeni bir atmasyondur.
efendim önce çikolata keyfine varılarak yenir maksat pis(ç)lik olsun ya çikolata paketi sanki içinde çikolata varmış gibi şişirilir en gözle görünür yere koyulur ve umutla koşar adımlarla çikolata paketi kavrayıp içinde çikolata olmadığını anlayan insanların 9 numaralı, acıların çocuğu,benim hiç çikolatam olmadı abi bakışlarını görüp gülmekten yerlere yatmak.
başlığı okuduktan sonra anlaşılıyor ki resmen dilenci bir toplum olmuşuz ne verirlerse şükrediyoruz.
bir taraflar karıncalanmaya başlamıştır ,acısı ani harekete neden olabilir.
bunu söyleyip eğlenmek için hayvanları hareketleri mükemmel yapsın diye günlerce aç bırakılan yunus balığı gösterisini izlemeye gitmek....Kurban kesmek katliam falan değildir dinimizin farz olarak emrettiği yapılması zorunlu emirdir.
son bir kaç senedir bazı dizilerde dikkati çeken durumdur.Kurban edilmek üzere alınan kuzucuğa acıyan kişi onu kestirmemek için diğerlerini ikna eder ve kuzu kesilmez.Tamam Kimse sevimli kuzuya kıyamak istemez ama kurban kesmek Allahın emridir farzdır ve bunu izleyen insanlar eskiden hoş görmedikleri şeyleri ekranda görerek yavaş yavaş karşı olduğu durumu normal görmeye başlıyorken kurbanla ilgili yayınları izleyerekte yavaş yavaş bu emirden uzaklaşabilirler bu yüzden yapılan yayınların dikkatli yapılması gerekmektedir.
yüreklerin ağza geldiği andır.Telefona bir şey olmadığı görmek paha biçilemez.
kafası o kova şeklini alan adamdır.
önemli olanın inasanlık olduğunu bir kere daha göstermektir.
fakiri görmezlikten gelip sadece seçim zamanları oy vermesi için hatırlayıp kömür dağıtmak,suyu olmayan köylere çamaşır makineleri dağıtmak vs.
yan reklamın tümüne sinir oldum aslında ama en çok o sarı çocuğa çocuk diyorum ama kız mı erkekmi acaba onuda tam olarak çözmüş değilim.
nerde öyle bomboş caddeler istanbul dan bahsediyoruz bir bu kadar daha gitse yinede boşalmaz o caddeler...
her bayram gelen duygu yüklü sayfalar dolusu şiirden olusan mesajlardır efendim.iyidir hoştur düşünülmüş uğraşılmıştır da işin özü bayram kutlamak değilmidir o kadar sayfaya ne gerek var işi özünde iyi bayramlar de kutla uzatmaya gerek yok.
herkes hazır 9 günlük tatili fırsat bilip tatillere gidirken çalışanların niye ben demeleridir.
hangi yüzle gidecekki demekten alamıyor insan kendini...
her kurban bayramında olağan durumdur.Acemi kasapların kurban yerine kendini kesmesi...
niye bu kadar takınılıyor bu konuya anlamakta güçlük çekmekteyim.ibadet Alah ile kul arasında olan bir durumdur.Adam herkezin gözüne sokmak zorundamı namaz kıldığını zaten ibadettte gizli yapılmalı herkesin bilmesi gerekmiyor.Kılsada kılmasada bunu bizlerin bilemsine gerek yok Allah bilsin yeter.
baklemekten öteye gidemez çoğu zaman.
semi semi semih erden.