bugün
- gecenin şarkısı17
- rakının berbat bir içki olması25
- çocukluk travmaları14
- uludağ'ın kaderi12
- rusya nükleer güç kullanılır mı sorusu25
- etek giyersen tecavüzü hakedersin13
- mutluluğun formulü8
- doritoslu çiğ köfte12
- anın görüntüsü15
- güzel erkek isimleri19
- hayal dünyasında yaşamak10
- gozlerinmeyhanesi'nın vefat etmesi24
- karınız için sözlüğü bırakır mısınız11
- true'nun yetkili olması9
- en etkili içki hangisi8
- homofobik yazarlar birliği10
- sözlük yazarlarının yapmayı en çok istediği meslek21
- hayatı seviyorum eylemleri21
- sözlük yazarlarının favori haber kanalı8
- utopyalarkralicesi8
- true ile utopyalarkralicesi11
- larisalisa öldü mü12
- galerinizde bulunan en saçma fotoğraf12
- true'nun ölmesi8
- profilinizden karakter analiz ediyorum toplanın16
- sözlükte birbirine yakıştırdığınız yazarlar11
- sözlükteki ruh hastaları24
- true neden evlenemiyor9
- yazarların çektiği çiçek fotoğrafları11
- mantı8
- yazarların en sevdiği cem karaca şarkıları17
- nervio abla36
- akp belediyesinin 85 milyon liraya konser vermesi12
- en son ne yediniz13
- 1 milyon dolar'a ismet'in tırnaklarını yer misiniz8
- seküler yaşamın faşist bakış açısı15
- larisalisa17
- sabah ereksiyonu olamıyorum11
- yaşı geldiği halde evlenmeyen insan11
- kız kardeşini date'e hazırlayan abi22
- gece dışarıdan gelen hav hav hav sesleri11
- an itibarıyla yazarların nerede olup ne yaptığı30
- chatgpt ile yazarların görselleri14
- erkeklerin erkeklere taktığı kırıcı lakaplar13
- ellerim bos gonlum hos11
- kürdüm 5000 yıllık tarihim var var mı diyeceğin19
- amerika'nın icat ettiği bir şey söyleyin13
- insan olmaya ceyrek kala23
- doktorların hastalara sevgi göstermemesi8
- true'nin iki kadın arasında kalması16
entry'ler (24)
mama help me diye bağırır nede güzel bağırır.
doğanla yapmanın bir prestij olduğu sanılan, yapıldıktan sonra baktı mı lan ? diye yandaki yolcuya soruların yöneldiği, artık off road değilde şehir içi trafiğinde olduklarını anlasalar denilen aktivite bile sayılmayacak gereksiz davranış türü.
sevmem.
sevmem.
sessizliktir.
akyaka da barınıp yenilesi bitirilesi insan modeli.
kendine yazan bi yazar.
kariyerine yakışır son derece saygın bir kitap yazması beklenirken hobbiti yazan, arkasında kendisini çok seven bir uzun saçlılar nesli bırakan, fantastik diyince baş mimar olarak anılan, imkan olsa da elleri öpülebilse denile insan üstü bişey.
gruplara girilip koybolası site.
samanlık seyran olur deyişi bu gibi sıkıntılara karşı türetilmiştir.
Aman buna dokunma, oraya gitme, çalışıyor rahatsız etme vs.vs. gibi cümleler ile karşı karşıya kalan stajerlerin
mesai bitimine kadar gerçekleştirdikleri eylemdir. Gerçekleştirmek zorlu ve sıkıcı bir durumdur. Stajer bu gibi durumlarda etrafa da saramaz , göz göz geldiği kişler onu rahatsız eder ve naylon yapacaktım kafamı s**im diye içinden geçirir. Hali hazırda bir bilgisayar varsa msn ve windows oyunları en büyük destektir onun için, bilgisayarsız ortamlar için denebilecek tek şey allah sabır versinden başka bişey olmaz
mesai bitimine kadar gerçekleştirdikleri eylemdir. Gerçekleştirmek zorlu ve sıkıcı bir durumdur. Stajer bu gibi durumlarda etrafa da saramaz , göz göz geldiği kişler onu rahatsız eder ve naylon yapacaktım kafamı s**im diye içinden geçirir. Hali hazırda bir bilgisayar varsa msn ve windows oyunları en büyük destektir onun için, bilgisayarsız ortamlar için denebilecek tek şey allah sabır versinden başka bişey olmaz
yurtdışında rastlanabilecek yadırganmayan olay.
saygın ressam renklerin efendisi olarak anılmaktadır.
ses bakımından içine bir bando takımı konumuş izlenimiveren fakat çıkardığı sese rağmen iş olarak fazla bir şey sunmayıp
aynası iştir kişinin lafa bakılmaz kelimelerini akla getiren takoz.
ulusal müzelerimiz deki yerini çoktan haketmiş olup hala yollarda boy göstermeleri ise ayrı bir çelişkidir.
aynası iştir kişinin lafa bakılmaz kelimelerini akla getiren takoz.
ulusal müzelerimiz deki yerini çoktan haketmiş olup hala yollarda boy göstermeleri ise ayrı bir çelişkidir.
bol dumanlı vede bol alevli sahnelerdir bunlar ama ilerleyen teknoloi ile artık daha bi güzel olmaktadır bu sahneler
misal eskiden sadece bagadan çıkan alev hüzmesi ile yetinirken artık arabanın paramparça oluşunu görmekteyiz aynı şekilde kaza yapan arabalar eskiden sadece uzak bir açı ile ekrana gelirken artık bu arabaların etrafında fır fır dönen bir izlenimimiz var ki pek bi güzeller
misal eskiden sadece bagadan çıkan alev hüzmesi ile yetinirken artık arabanın paramparça oluşunu görmekteyiz aynı şekilde kaza yapan arabalar eskiden sadece uzak bir açı ile ekrana gelirken artık bu arabaların etrafında fır fır dönen bir izlenimimiz var ki pek bi güzeller
geçici bir durumdan ibarettir
dünyanın güneş etrafındaki bir turuna verdiğimiz ad ile
dünya üzerinde geçirdiğimiz zamanı anlaşılır bi kavrama getirerek bunu diğer insanlara göstermek sureti ile ben
olgun erkek oldum havası vermek
ama başlandığı gibi geçici bir durum...
dünyanın güneş etrafındaki bir turuna verdiğimiz ad ile
dünya üzerinde geçirdiğimiz zamanı anlaşılır bi kavrama getirerek bunu diğer insanlara göstermek sureti ile ben
olgun erkek oldum havası vermek
ama başlandığı gibi geçici bir durum...
bir türlü renge karar veremeyen gerek mavi ile gerek altın ile karşımıza çıkan asitli gazlı içecek
fistandantilus=fistan=fista
kara cübbeli büyücüdür, ejderha mızrağından fırlayıp gelmiştir geçmişin ve şimdinin efendisi diye adlandırılır
kara cübbeli büyücüdür, ejderha mızrağından fırlayıp gelmiştir geçmişin ve şimdinin efendisi diye adlandırılır
en sevdiğin kupanı gözlerinin önünde kıran hatunun salakca gülüşünü takarak ağzından çıkan laflar
3 paket sigara 2,5lt kola 2 farklı çeşit cips ve 6 film ile cumartesi sabahı fırından kaşarlı alıp pazartesi sabahı okul için evden çıkmaktır cep telefonlarına gelen arama ve mesajların ders çalışıyorum adabı ile cevaplandığı insanı rahatlatan sinirini alan etkinlik
bakması keyifli ama yapması insanı yoran üstü başı kirleten hele soğuk havalarda hiç çekilmeyen bi uğraş
içine istek üzerine malzeme konulan (sucuk salam sosis kaşar peyniri vs.) tepsi ile servis edilen yenmesi zor ama gayet doyurucu ve güzel bir fast-food.
fiyatı da öğrenci için caziptir
fiyatı da öğrenci için caziptir