bugün
- kitap okuyan kitle8
- merinos olmaya çeyrek kala8
- bakire misin diye soran erkek10
- türkiye'nin en kötü cumhurbaşkanı20
- 7 kasım 2024 az alkmaaar fenerbahçe maçı39
- 1 1 ev bıcır bıcır manita11
- hristiyan türkler9
- 7 kasım 2024 galatasaray tottenham maçı82
- sürekli dert anlatan insan13
- kuresel9
- okan buruk10
- arkadaşlar birazdan sözlüğe meme atacağım13
- rte'nin trump'a dostum demesi32
- şeriat allah'ın değil insanların kanunudur29
- gecenin şarkısı21
- yeni inşaat ev planlarının kullanışsızlığı19
- maymundan geldiğimiz gerçeği27
- müslüman ilahileri10
- 8 kasım 2024 cumaya gitmeyenler sıralı liste9
- yazarların bir ilişkiden beklentileri25
- ben albay kemal sorularınızı cevaplıyorum24
- galatasaray tottımı yensin 1 kişiye 1000 tl vercem10
- kemalistlerin namaz kılmaması12
- hristiyan ilahileri17
- mala benzeyip profile fotoğraf koymak10
- dinde zorlama yoktur17
- patlıcan yemeyen insan21
- 30 yaşından sonra penis uzar mı14
- sen ne kadar edersin diyen kadın10
- bu akşam viski içecek olmam16
- anın görüntüsü14
- true yetkili olmazsa sözlüğü bırakacak yazarlar9
- true'nun seçilmiş kişi olması8
- 165 boy 85 kilo balık etliyim diyen kız11
- bekaret nerede olmalı10
- 190'dan kısa erkeklerin yaşama amacı8
- bakir erkek istiyoruz21
- balık kuyruklu kolye takan erkek9
- sözlük yazarlarının bugünkü kıyafetleri9
- judas'ın düğün şarkıcısı gibi giyinmesi9
- seksten sonra türbanlının alnından öpmek10
- bu entry 10 artı oy alsın koala'ya veriyorum16
- kilot mu külot mu9
- ferhat ın şirin için dağları delmesi20
- bilinmeyen eski türkçe şarkılar11
- ilk defa mahkeme duruşmasına çıkmak10
- sözlük yazarlarının sıçma anıları11
- koalanın bacaklarının çarpık ve kıllı olması10
- herkes mericini açıklasın19
- istanbulun en berbat ilçesi14
entry'ler (22)
Rapci olup fakat sesi duman grubunun solistine benzetilen yazar.
Vuslat sevgiliye kavuşma rahata erme gibi tanımlamalarda kullanılır aynı zamanda ilk yazdığım liriğimin ismi.
Gülmek veya sırıtmak kelimeleriyle kullanılan sözcük ne gülüyon lan pişmiş kelle gibi.
kalbi atmayan gebermiş olan.
Benlik insanın büyüdükçe değiştiği duygu değil insanın yarattığı şeydir.
arıtılmış süzülmüş temizlenmiş anlamlarına gelen kelime.
150 bin üyesi olan ve sago nun isteği üzerine kapatılan site.
Keşfedilmeyi bekleyen yeni nesil ama eski toprak bir yazardır..
Vale giryan ve giryelin rap yapmak için kurduğu grup.
Bir sonbahar aksami kirklarelinde baslamis hikayem. Ekimin 11'i diye kayitlara geçirilmis 1990 yilinda. Kulagima Onur diye fisildamislar. O gün bugündür çevredekiler beni Onur diye tanir. Bir de Giryan var. O da 2003 yillarinda Rap müziginle tanismis ve bu ilisiklikten çok memnun kalmis. Fakat zaman ilerledikçe bu bagi yetersiz görmüs ve 2003 sonlarina dogru bir seyler karalamis kendi duygularinca. Bu da tatmin etmeyince 2005 yilinda kayit almaya baslamis. Bir çok farkli isimlerle çalismis. En sonunda VALE ( bir kumarda kazandigi abisi gibi ) ve GiRYELI ( 10 yil olmus kardesim demistim ama 97 den beri birlikteyiz zaman durmadan ilerliyor ne yapalim ) ile Tersane Recordz bünyesini olusturmuslar. Daha sonrada Trakya Müdafaa-i Rap ( Tahribat ve Tragedy) ailesinle tek bi bünye altinda toplanip ismi yine Tersane Olarak belirlemisler. . iste böyle bir adam Giryan Misali ***** . Rapi dogru yapana saygilar...
Tersane Recordz
Tersane Recordz
Gercek ismi Reyhan Caliskan 1986 Bulgaristan dogumlu.Rap hayatina dinleyici olarak 1996 yilinda dahil oldu.2003 te lyrical calismalara baslayan VALE 2005 te ilk kaydini gerceklestirerek Mc lik ünvaniyla bu marotana katilmis oldu.Su an Beat Maker,Mc,R&B,Rap,Hip Hop,Dj lik dallarinda boy gostererek Müzik hayatina son hizla devam etmektedir.2006 da Giryan ve Giryeli ile birlikte Tersane Recordz u kurdular.Tersane Recordz olusumunda yeni ozgün stiller hedef secilerek Türk Rap camiasinda onemli bir yer alma arzusuyla bir cok Track e imza atan Tersane Recordz ilk Vale ''SAYHA'' albümünü dinleyenlerin beyenisine sunmustur.Albüm ilk defa Kuvvetmira nın resmi web sitesi olan http://www.melankolia.com.tr den dinleyenlere sunulmuştur.Albümdeki "insan hepsi" parçası 2008 yılın mayıs ayında Kolera tarafından ayın şarkısı seçilmiştir..Yine 2009 Ocak ayında Sagopa Kajmer'in düzenlediği "Dj Benim" isimini taşıyan para ödüllü re-mixtape yarışmasında 1. Olan VALE DJ lik ve Aranjörlüğünü Türk Rap Camiasına ispatlamıştır.Şu an TERSANE bünyesi: ilk kuruculari olan VALE - GIRYAN - GIRYELI ile rap hayatlarına aynı çatı altında devam etmektedir.
Diger bilgiler :
Bulgaristan Sofia Teknik Üniversitesi Ingilizce Endüstri Mühendisligi Bölümünde Egitimine devam etmekte olan VALE ayni zamanda 2.Albüm çalismalarina devam etmektedir.
Diger bilgiler :
Bulgaristan Sofia Teknik Üniversitesi Ingilizce Endüstri Mühendisligi Bölümünde Egitimine devam etmekte olan VALE ayni zamanda 2.Albüm çalismalarina devam etmektedir.
Vale ye yaptığı güzel entry gönlümü fetheden yazar.
Kankam olduğu için kafamı duvarlara vurduğum ve üstün kapasitede bir zekaya sahip yazar.
Geleni yapıyorum kaçan kurtuluyor şeklindeki soru biçimi.
Ağızda biriken tükrüğün ve uyurken tükrük bezinin daha fazla tükrük salgılamasından dolayı dışarı akan sıvı.
isminde ikileme bulunan değer saygıdeğmez bir futbolcu.
Son kullanma tarihi dolmuş olan gol makinesi çok amaçlı diğer bir fonksyonu aynı zaman`da halı ve bulaşık da yıkama yetenekleri vardır.
Abaza diye tabir edilen deliği olsun yeter diyen türk erkeği.
Hayatın anlam ve önemi denilecek kıvamda bir mekan.
Sevincin verdiği çoşkuyla götü kalkıp havalara girip ayağını kıran adam.