bugün
- 23 mart sonrası iktidarın bulacağı yeni gündemler16
- esmer kızların sarışın kızlardan daha güzel olması8
- sahurdayız uludağ sözlük33
- pişi ve vişne reçeli9
- şu anda dinlediğiniz şarkı15
- victor osimhen13
- 14 mart 2025 galatasaray antalyaspor maçı11
- yazarların evlenmeme nedenleri10
- bugünde merso alamadan uyumak17
- ekrem imamoğlu'nun diplomasının iptal edilmesi39
- teravihte sarımsak deryası kokan insan9
- mert hakan yandaş20
- canik belediyesi'nin çocouklara yaptığı jest11
- mokv8
- v a m p i r o v14
- evli kadınla ilişki yaşar mısınız25
- yazarların mezun oldukları üniversite ve bölüm17
- küresel ıkınma15
- psikolojisi bozuk yazarlar41
- anın görüntüsü12
- emekli ikramiyesinin 33 kilo hurmadan 6'ya düşüşü11
- namaz kılmak8
- ramazan hoca13
- motosiklet kullanacaklara tavsiyeler8
- gerdek gecesi seviştiniz mi10
- fenerbahçe15
- mini etek giyen kızın ağzını burnunu kıran çomar18
- true nickli yazar12
- ianis hagi9
- üni sınavını kazanamayan yönetici istemiyorum13
- ramazan günü sokakta sigara içen insan17
- 13 mart 2025 glasgow rangers fenerbahçe maçı78
- uludağ sözlük 2025 hataları11
- akp döneminde gelir düzeyi yükseldi mi17
- judas'ın geri dönmesi10
- galatasaray23
- maço erkek vs alfa erkek10
- erkek adamın erkek oğlu olur8
- 2 nisan 2025 fenerbahçe galatasaray maçıp11
- elenmeyi başarı olarak gören zihniyet16
- kadınlar neden seks sevmiyor sorunsalı29
- araba'nın komple masraf olması12
- aykolik ve gülşen benzerliği8
- ekrem imamoğlunun ingilizce mezunu olması12
- ciddi ciddi imamoğlunun kazanacağını sanan insan19
- ilk buluşmada sanayi tostu yemeye gitmek15
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları17
- yüksek enflasyon14
- küçük prens20
- çok zengin olsanız ne yapardınız14

entry'ler (28)
arkasından bol bol dua ettiğim hoca. hiç geçeceğimi ummadığım sınavdan geçirerek hayatımı kurtarmıştır adeta. dersi falanda dinlerseniz iyidir. kişilik olarak zaten harika. uludagda öğrenciiyi adam yerine koyan nadir hocalardan.
hayatımda gördüğüm tanıdığım en sorumsuz kargo şirketi.
hele bursa'da arabayatağı şubesi var düşman başına. izmir'den 1 günde bursa'ya gelen kargo 5 gündür bana teslim edilemedi.
pişkinliklerine hele hiç diyecek yok. arkadaş insan 4-5 kere kargo getirdiği adresi nasıl bulamaz ya. adres bulanamamış deyip kargoyu geri götürüyorlarlar. keyfimiz istemedi getirmedik deseler daha az sinirlenirim.
hele bursa'da arabayatağı şubesi var düşman başına. izmir'den 1 günde bursa'ya gelen kargo 5 gündür bana teslim edilemedi.
pişkinliklerine hele hiç diyecek yok. arkadaş insan 4-5 kere kargo getirdiği adresi nasıl bulamaz ya. adres bulanamamış deyip kargoyu geri götürüyorlarlar. keyfimiz istemedi getirmedik deseler daha az sinirlenirim.
ne işe yaradığını merak ettiğim rektör hazretleridir. okul hayatım boyunca bir kez olsun yüzünü görmüşlüğüm yoktur.
anca olay tv de birde uludağ web sitesinde görürsünüz. hayattan bezmiş, ölsemde kurtulsam edasında bir resmi vardır. hiç ısınamadım kendilerine efenim.
anca olay tv de birde uludağ web sitesinde görürsünüz. hayattan bezmiş, ölsemde kurtulsam edasında bir resmi vardır. hiç ısınamadım kendilerine efenim.
Ders anlatmaya değil yazı yazdırmaya gelen hoca. Yeminle geçen hafta bir gün boyunca kolum ağırdı. 9 sayfa büyük defter arkalı önlü ve hızlı hızlı yazı yazdırdı. hayır önündeki notların çek fotokopisini ver niye amelelik yaptırıyorsun. Hiç sevmem derslerini.
Adam gibi adamdır. Sınavlarda zorlasada, öğretti biz yapamadık olayı vardır.
Derslerde - 'Doğrusu' diye başlayan cümleleri beni benden alır.
Bu zamanlarda ekonometri dersi elinden alındı mı yoksa farklı bir şey mi oldu bilmiyorum. Okulda ona karşı büyük haksızlık olduğunu düşünüyorum. Eko bölümünün en sevdiğim hocaları arasında başta gelir kendileri.
Derslerde - 'Doğrusu' diye başlayan cümleleri beni benden alır.
Bu zamanlarda ekonometri dersi elinden alındı mı yoksa farklı bir şey mi oldu bilmiyorum. Okulda ona karşı büyük haksızlık olduğunu düşünüyorum. Eko bölümünün en sevdiğim hocaları arasında başta gelir kendileri.
iibf bahsediyorum. Allahın belası kesmin çalıştığı yerdir. Telefonlara asla cevap verilmez.
Geçen ders seçim zamanı telefonlar zangır zangır çalıyor, bunlar kendi cep telefonlarıyla muhabbet ediyorlar.
Şimdi kazandıkları parayada helal diyorlar. Beddualarla süslenmiş bir odadır.
Geçen ders seçim zamanı telefonlar zangır zangır çalıyor, bunlar kendi cep telefonlarıyla muhabbet ediyorlar.
Şimdi kazandıkları parayada helal diyorlar. Beddualarla süslenmiş bir odadır.
müzik woodkid - ıron.
üvey anası nefret edilecek kişilik.kötü kadın.
hızlı ve kürt.
çünkü atatürk dine inanmayan biridir. ne desin yıllardır müslümanlara şirin gösterilsin diye çok dindar adamdı vesselam mı densin.
roptesambirimi giyerim.
sabah sporu olarak yataktan kalkmak.
koyulacak başka birsey bulunamaması durumudur.
ayakkabı kutusundaki sır. kendi çaplarında dokundurma yapmışlardır.
özcan denizin izlediği bir kore filmini aaa bunu ben niye yapmıom lan demesiyle ortaya çıkmıştır. kendi yönetip kendi oynamıs bir anlamda kendini ortaya koymuştur. film bi sikime yarasa bari. arkaya müzik öne bi kız oğlan sikimsonik türk filmi işte.
nasıl yaladıgında önemlidir.
yakında turk parasi diye birsey kalirsa eklesin.
derste tatlı bir hocadır ama sınav yapmaya gelince tam bir canavardır. soruların nerede en zoru varsa gider onu bulur ve öğrenciye sorar. düşük not ort. ile ünlüdür. tez zamanda emekli olsada kurtulsak.
özellikle kafaya alınan darbelerde göze çarpan ışığın içine doğru kaçma isteği vardır. tam kaçarsın ışık söner yenisi parlar.
Bir kuş almaya niyetlendim, eskiden vardı kaçmıştı son zmanlarda depreşti. Sahibindene baktım gönüllü sahiplendirme oo süper dedim, hem para vermem hemde kuşun ilgilencek bir sahibi olur.
Meğer o öyle olmuyomus adam " kafesiyle birlikte tamamen ücretsiz sahiplendirilecektir" yazdığı ilandaki kuşa 225 tl fiyat çekti.
bre hayvandan devşirmenin oğlusunun piçi insan gibi yaz o zaman ilana niye benim vaktimi çalıyorsun. Gidip petshoptan alsam daha ucuz.
Meğer o öyle olmuyomus adam " kafesiyle birlikte tamamen ücretsiz sahiplendirilecektir" yazdığı ilandaki kuşa 225 tl fiyat çekti.
bre hayvandan devşirmenin oğlusunun piçi insan gibi yaz o zaman ilana niye benim vaktimi çalıyorsun. Gidip petshoptan alsam daha ucuz.