bugün
- doritoslu çiğ köfte12
- uludağ'ın kaderi8
- anın görüntüsü16
- güzel erkek isimleri19
- rakının berbat bir içki olması19
- hayal dünyasında yaşamak10
- gecenin şarkısı15
- gozlerinmeyhanesi'nın vefat etmesi24
- karınız için sözlüğü bırakır mısınız11
- true'nun yetkili olması9
- çocukluk travmaları10
- en etkili içki hangisi8
- yazarların en sevdiği cem karaca şarkıları16
- homofobik yazarlar birliği10
- sözlük yazarlarının yapmayı en çok istediği meslek21
- hayatı seviyorum eylemleri21
- sözlük yazarlarının favori haber kanalı8
- utopyalarkralicesi8
- true ile utopyalarkralicesi11
- larisalisa öldü mü12
- galerinizde bulunan en saçma fotoğraf12
- true'nun ölmesi8
- profilinizden karakter analiz ediyorum toplanın16
- sözlükte birbirine yakıştırdığınız yazarlar11
- sözlükteki ruh hastaları24
- true neden evlenemiyor9
- yazarların çektiği çiçek fotoğrafları11
- mantı8
- nervio abla36
- akp belediyesinin 85 milyon liraya konser vermesi12
- en son ne yediniz13
- 1 milyon dolar'a ismet'in tırnaklarını yer misiniz8
- seküler yaşamın faşist bakış açısı15
- larisalisa17
- sabah ereksiyonu olamıyorum11
- yaşı geldiği halde evlenmeyen insan11
- kız kardeşini date'e hazırlayan abi22
- wolverine gibi tırnakları olan kız8
- rusya nükleer güç kullanılır mı sorusu23
- gece dışarıdan gelen hav hav hav sesleri11
- an itibarıyla yazarların nerede olup ne yaptığı30
- chatgpt ile yazarların görselleri14
- etek giyersen tecavüzü hakedersin10
- erkeklerin erkeklere taktığı kırıcı lakaplar13
- ellerim bos gonlum hos11
- kürdüm 5000 yıllık tarihim var var mı diyeceğin19
- amerika'nın icat ettiği bir şey söyleyin13
- geceye bir şarkı bırak8
- insan olmaya ceyrek kala23
- doktorların hastalara sevgi göstermemesi8
entry'ler (1904)
canlı ve kanlı kadın memesi ellemeyi geçtim görmediği bile aşikar olan sözlük yazarlarının tavsiye sıçtığı başlık.
koray candemir kullanıyor diye 5 tane aldım. o derece de hayranıyım. artık ne ritmler atarım am senin dm benim gezerim. koray gibi...
göğsümüzü kabartan genç ve yetenekli futbolcu...
17 takıma karşı yanında federasyonla, hakemlerle birlikte savaşmak pek zor olmasa gerek. o kadar emindiniz ki şampiyonluktan olamadığınız halde indiniz sahaya hoplayıp zıpladınız. *
piizin mükemmel covarladığı parça. günde 10 ekz dinlenesi.
http://www.facebook.com/v...v=286643899138&ref=mf
http://www.facebook.com/v...v=286643899138&ref=mf
burada yazarken çok çekinirdi, abi derdi hep bana. radyoya çıkacakmış dinleyelim bakalım abura koyim.
erkekler arasında samimiyet göstergesi olan kelimedir. her kime naber lan yarraaaam diyorsanız o kişi yakın arkadaşlarınızdandır.
bu durumun bir kaç sebebi var agalar, ablalar. ya çok boş vaktiniz vardır, hiç bir işinizin olmadığı anlar. o zaman gelir düğümlenir boğazda eski aşkınız. onu düşünürsünüz sürekli aklımdan çıkmadı hala dersiniz. dur yapma alma eline telefonu hayır mesaj falan atma.
ikincisi mutlu olduğunu anlar aklınıza gelir, insan mutluluğu nerde buluyorsa oraya gitme eğilimlidir, istemsiz de olsa. bırak şu telefonu hayır yapma.
izlediğiniz film, içtiğiniz çay, dinlediğiniz müzik, yürüdüğünüz yol, onu hatılatıyorsa, ve sürekli böyle mesaj atma eğilimindeyseniz ve içinizi kimseye dökemiyorsanız özlemişsinizdir ama dur ne olur mesaj atma.
çaresi yenisini bulup sevmeye çalışmakmış.
eğer ilişki tamamen bittiğine eminseniz asla mesaj, çağrı mail mektup hiç bir şey göndermeyin. bunlar size eski sevgiliyi gettirmez, tam aksine daha da uzaklaştırır ve aklınız başınıza geldiğinde kendinizden utanırsınız gururunuz kırılır. yapmayın, o mesajı atmayın, gerekirse kırın telefonu ama o mesajı atmayın.
yazarın içinden gelen not : bende ne bulamadın bilmiyorum ama bende bulşduklarını da başkalarında ulamayacaksın kadınım.
söyle ''sen'' mutlu oldun mu kadınım
ikincisi mutlu olduğunu anlar aklınıza gelir, insan mutluluğu nerde buluyorsa oraya gitme eğilimlidir, istemsiz de olsa. bırak şu telefonu hayır yapma.
izlediğiniz film, içtiğiniz çay, dinlediğiniz müzik, yürüdüğünüz yol, onu hatılatıyorsa, ve sürekli böyle mesaj atma eğilimindeyseniz ve içinizi kimseye dökemiyorsanız özlemişsinizdir ama dur ne olur mesaj atma.
çaresi yenisini bulup sevmeye çalışmakmış.
eğer ilişki tamamen bittiğine eminseniz asla mesaj, çağrı mail mektup hiç bir şey göndermeyin. bunlar size eski sevgiliyi gettirmez, tam aksine daha da uzaklaştırır ve aklınız başınıza geldiğinde kendinizden utanırsınız gururunuz kırılır. yapmayın, o mesajı atmayın, gerekirse kırın telefonu ama o mesajı atmayın.
yazarın içinden gelen not : bende ne bulamadın bilmiyorum ama bende bulşduklarını da başkalarında ulamayacaksın kadınım.
söyle ''sen'' mutlu oldun mu kadınım
ismini duydugumda, gördüğümde nedendir bilmem ama heyecanlarınım. dünyanın gelmiş geçmiş en iyi erkek vokallerindendir. muazzamdır, mükemmeldir, fevkaladedir.
jasper kasa olan modelleri ( ki yenileri jasperdi) ısınma yapmaz. doyasıya oyun oynamak için alıncak konsoldur. malup ps3 ün oyun fiyatları ortada. orjinal oyun almak göt ister. o yüzden xbox a devam. god of war dır gran turismo dur ps3 kafelerde, arkadaş evlerinde oynarız artıkın.
not : yeter artık hacker amcalar. kırın su ps3 ü.
not : yeter artık hacker amcalar. kırın su ps3 ü.
galatasaray'a gelmemesi sürpriz olur su saatten sonra. adnan baba sana güveniyoruz. tut kolundan çek getir. alalım formalarımızı.
solosu ilk dinlemede hafızada kalır. eğlenceli güzel bir parçadır. amatör gruplar için setlist in vazgeçilmez parçalarındandır.
türk sanat filmleri için doğru olan tesppittir. (gerçi kaç tane varsa türk sanat filmi). ancak ecnebi filmler için bu tez çürür. örnek mi al sana (bkz: stanley kubrick)
ayrı bir hazzı olan parça. örneğin heavy metal seven bir bireyseniz bir kaç kere dinleyin parça kulağınızda otursun. sonra bir de hüzünlendiğiniz zamanlarda dinleyin. o soloya giriş anı. intihar meyili oluşturur. cidden böyledir.
heavy metal dinleyen bir bünye değilseniz bile 5 veya7 kez dinleyin. oturtun şarkıyı kulağınıza ve bir kaç kez hüzünlendiğiniz anlarda dinleyin. sonucu da gelin yazın buraya.
adamın amına koyan parçalar diye bir başlık var bu parça da onlardandır.
bi diğeri turn the page
bi diğeri aerosmith'in dream on dur. örnekler çoğaltılabilir.
heavy metal dinleyen bir bünye değilseniz bile 5 veya7 kez dinleyin. oturtun şarkıyı kulağınıza ve bir kaç kez hüzünlendiğiniz anlarda dinleyin. sonucu da gelin yazın buraya.
adamın amına koyan parçalar diye bir başlık var bu parça da onlardandır.
bi diğeri turn the page
bi diğeri aerosmith'in dream on dur. örnekler çoğaltılabilir.
metallica'nın son türkiye konserinde 8. sırada çaldığı güzel parça. ve ayrıca sözlükte hoş muhabbetli, süper bir yazar.
GENELDE SUBJEKTiF BiR ÖLÇÜDÜR. ANCAK iMDB TABANLI BAKARSAK iMDB DE NERDE DRAMA VARSA ONLAR ÜST SIRALARDADIR GENELLiKLE. O YÜZDEN KiMiSi iSYAN EDER KiMiSi YÜZDE YÜZ HAKIL BULUR. ÖZELLiKLE KORKU GERiLiM TAZINDAN HOŞLANAN iNSANLAR BU LiSTEYi CiDDiYE ALMAZLAR. THE PRESTIGE NiN iLK 50 YE GiREMEMESi DE iNSANLIK AYIBIDIR AYRICA. VertiGO DAN REAR WiNDOW DAN DA MI KÖTÜ BU PRETiGE.. iMDB AKILLI OLSUN AKILLI.
öyle bi bilinçaltı oluşmuş ki bizim millette. avrupalıların sıçtığı kokmuyo desem inancaksınız ulan. tamam adamlar çoğu alanda dünyanın ilerisinde, modern hayatıns emboluler ama kurban bayramı başlıgına girip bi okuyorum ''sadistçe, aa zavellı hayvanlar'' falan filan şeklinde entry beyan eden arkadaşlar var. sonra bi giriyorsun ispanya başlığına aynı yazar ''geçen boğa güreşlerini izlediğim ülke, ne kadar eğlenceli'' şeklinde entry giriyor. azıcık samimi olun la. ya öle ya böle bi oraya bi buraya kıvırmıyın.