bugün

eski sevgiliyi özlemek

bu durumun bir kaç sebebi var agalar, ablalar. ya çok boş vaktiniz vardır, hiç bir işinizin olmadığı anlar. o zaman gelir düğümlenir boğazda eski aşkınız. onu düşünürsünüz sürekli aklımdan çıkmadı hala dersiniz. dur yapma alma eline telefonu hayır mesaj falan atma.

ikincisi mutlu olduğunu anlar aklınıza gelir, insan mutluluğu nerde buluyorsa oraya gitme eğilimlidir, istemsiz de olsa. bırak şu telefonu hayır yapma.

izlediğiniz film, içtiğiniz çay, dinlediğiniz müzik, yürüdüğünüz yol, onu hatılatıyorsa, ve sürekli böyle mesaj atma eğilimindeyseniz ve içinizi kimseye dökemiyorsanız özlemişsinizdir ama dur ne olur mesaj atma.

çaresi yenisini bulup sevmeye çalışmakmış.

eğer ilişki tamamen bittiğine eminseniz asla mesaj, çağrı mail mektup hiç bir şey göndermeyin. bunlar size eski sevgiliyi gettirmez, tam aksine daha da uzaklaştırır ve aklınız başınıza geldiğinde kendinizden utanırsınız gururunuz kırılır. yapmayın, o mesajı atmayın, gerekirse kırın telefonu ama o mesajı atmayın.

yazarın içinden gelen not : bende ne bulamadın bilmiyorum ama bende bulşduklarını da başkalarında ulamayacaksın kadınım.

söyle ''sen'' mutlu oldun mu kadınım