bugün
- anın görüntüsü16
- rakının berbat bir içki olması26
- galerinizde bulunan en saçma fotoğraf13
- gecenin şarkısı17
- çocukluk travmaları14
- uludağ'ın kaderi12
- rusya nükleer güç kullanılır mı sorusu25
- etek giyersen tecavüzü hakedersin13
- mutluluğun formulü8
- doritoslu çiğ köfte12
- güzel erkek isimleri19
- hayal dünyasında yaşamak10
- gozlerinmeyhanesi'nın vefat etmesi24
- karınız için sözlüğü bırakır mısınız11
- true'nun yetkili olması9
- en etkili içki hangisi8
- homofobik yazarlar birliği10
- sözlük yazarlarının yapmayı en çok istediği meslek21
- hayatı seviyorum eylemleri21
- sözlük yazarlarının favori haber kanalı8
- utopyalarkralicesi8
- true ile utopyalarkralicesi11
- larisalisa öldü mü12
- true'nun ölmesi8
- profilinizden karakter analiz ediyorum toplanın16
- sözlükte birbirine yakıştırdığınız yazarlar11
- sözlükteki ruh hastaları24
- true neden evlenemiyor9
- yazarların çektiği çiçek fotoğrafları11
- mantı8
- yazarların en sevdiği cem karaca şarkıları17
- nervio abla36
- akp belediyesinin 85 milyon liraya konser vermesi12
- en son ne yediniz13
- 1 milyon dolar'a ismet'in tırnaklarını yer misiniz8
- seküler yaşamın faşist bakış açısı15
- larisalisa17
- sabah ereksiyonu olamıyorum11
- yaşı geldiği halde evlenmeyen insan11
- kız kardeşini date'e hazırlayan abi22
- gece dışarıdan gelen hav hav hav sesleri11
- an itibarıyla yazarların nerede olup ne yaptığı30
- chatgpt ile yazarların görselleri14
- erkeklerin erkeklere taktığı kırıcı lakaplar13
- ellerim bos gonlum hos11
- kürdüm 5000 yıllık tarihim var var mı diyeceğin19
- amerika'nın icat ettiği bir şey söyleyin13
- insan olmaya ceyrek kala23
- doktorların hastalara sevgi göstermemesi8
- true'nin iki kadın arasında kalması16
entry'ler (34)
çığlıklar atarak orgazm olur dermişim.
eğer pipetle emdiğiniz kan olsaydı size drakulanın emmioğlu der idim.
valla tüm ege ve istanbulu işim gereği gezdim.şunu derim manisa özellikle akhisar ve muğla .buraların kızlarına selam ederim. karadenizli hatunlar da oldukça güzel oluyor ama oralara yolum düşmedi maalesef.
hiç olmayan mühendislerin bile 23 24den sonra sanşı dönebiliyor.sanşsızdır sadece ya da kendini ilim irfana vermiştir ya da işyerinde ve çevresinde hiç manita ortamı yoktur.tavsiyem 2 3 sene daha bir manita bulmaya çalışsın yoksa büyüklerine danışsın kendisini aileye yakın hanım hanımcık bir kızımızla evlendirsinler.35den sonra da bu durumda kalırsa kendisini tvdeki bilimum evlilik programlarında göreceğimiz kesindir.
güneydoğu(antep hariç).
iyi araba istememiş ama izmirli değildir bir izmirli olarak söyleyebilirim.
minas morgul.
her iki büyük dedemin de üyesi olduğu ve ikisininde de 1. balkan ve kurtuluş savaşlarında aktif olarak çarpıştığı,Abdülhamit vb ümmetçilere karşı yüzyıllardır ezilen ve kendi vatanında askerlik yapmak,çift sürmek ve vergi vermek dışında işlevleri olmayan Türk milletini bir ulus bilinciyle ayağı kaldırmış , müslüm gayrimüslim nice Türk düşmanı etnik grubun çıkardığı isyanları haklı şekilde bastırmış bir oluşumdur.Mensuplarının hepsi Turancı değildi ama bağımsız,Türklerin ezilmeden başları dik yaşayabildikleri bir Türk ülkesini kurmak fikriyatında birleşen vatanperver insanlardı.ümmetçilerin ya da azınlık milliyetçilerinin kendilerini sevmemesi çok doğaldır.o kahraman insanların ruhları şad mekanları cennet olsun.
nejdiye.
sakine .
nefise.
terbiye.
hatta zamanında sarkı bile yapmıslar adıyamanda le le sakine niye gittin tütüne.
sakine .
nefise.
terbiye.
hatta zamanında sarkı bile yapmıslar adıyamanda le le sakine niye gittin tütüne.
çok sevdiğim bir şarkıcı.klasik karadeniz türkülerine ayrı bir jazz rock kırması yorum katmıştır.
faşişt çetniklerin yaptığı bir katliam.insanlık tarihinin yüz karalarından biri.aynı zamanda yugoslavyadaki bir kent ya da kasaba ismi olsa gerek.
ya evlilikle biter ya ayrılıkla. 1.5 2 yıl süren ilişkiler bile insanda derin izler bırakırken 7 yıllığını bitirene metanet diliyorum. evlenen çiftleri de tebrik ediyor mesut bahtiyarlık diliyorum.
yuri orlovun silah satmak amacıyla sık sık seyahat ettiği yalnız ve güzel bölge pardon artık ülke.
memleketimin kızları.ama alınan göç sebebiyle güzel kız oranı bayağı düştü.öğrencilik,yüksek lisans vs memleketten uzak olduğum 7 senedeki gözlemlerim bu yönde.
ıslık çalın.hatun niye ıslık çaldığınızı sorarsa moda girmek için deyin.
el ebubekir ölümsüzdür.
meşhur sıcakları yeniden başlayan şehir.pişiyoruz yana yana.gece açarsan belin tutar klima ne fayda.(:
gadasını aldıgım .
solistine burdan selam ederim. o ne narin ince bir güzelliktir.
dolap mı alaaddinin sihirli lambası mı belli değil.