bugün

ben bu yazıyı sana yazdım

seninle en sevdigimiz saatlerdeyim. belki sen simdi bu saatleri baskasiyla seviyosun. kulaklarima nefeslerin degil tamamen kuralsizca dizilmis yiginla sarki yerlesiyor yavas yavas. hatta simdikinde gozumun onune geliyosun. dedin ya sahteyim, uzdu ya seni cok gulebilisim, ciddi olmayisim, bastan belirledigimiz kurallara uyusum, yalandim hani, kandiramadik birbirimizi. olsun, yalan da olsa bizimdi masallar. komik olan su ki bunu yazarken sarki degisti ve stripped calarken beraber gayet de icten ve gercek guluslerimiz, ustume basima pasta dokusun geliyo aklima. sadece eglence ve sadece sinirsiz mutluluk, sinirsiz paylasim, sinirsiz hazdan kurulu 'biz'.

neyse.
en sevdigimiz saatlerden birindeyim. belki sen simdi bir baskasiyla seviyosun bu saatleri. onu bilmiyorum ama tipki seni duyamayisim gibi, sen de beni duymuyosun. en sevdigimiz saatlerde simdi kendime sonunda itiraf edebiliyorum ki, seni seviyorum. yakismazdi, kizardin bana ama, su anda beni goremiyorsun amina koyim. bolca koyarim simdi amina koyim. kizma bana, sen yoksun ki amina koyim.
bi derdim var bu gece cikiyo ortaya. tutamiyorum icimde ama bu sefer de sen yoksun.

hayatimda bircok kisiyi ozledim, bircok kisiye asik oldum ama hicbirinde bu kadar bozulmamistim. kendi kendime hem de. sevmedigimi saniyodum. cok iyi anlasiyoduk. hayatimda en cok deger verdigimi sandigim insanla en sonunda rahatca ayrilabilecek kadar iyi anlasiyoduk. herkesten uzaktaydik. oysaki alakamiz bile yoktu. oyle buyuk bi askimiz falan da. bu yuzden kazandik ya aslinda * boyle kazancin amina koyim.

seninle cok sevdigimiz saatlerdeyim.
sen belki simdi bu saatleri baskasiyla seviyosun.
lafi uzatasim yok ama biri simdi yalnizlik paylasilmaz falan diye otuyor kulagimda. bok paylasilmaz. neyse.

seninle cok sevdigimiz ssatlerdeyim.
olsan yine sevsek daha guzel olurdu. gecti. hos, o zaman bile belki hersey icin gecti.
simdi bunlarin hicbirini duymuyosun biliyorum, gormuyosun. senden baska herkes biliyo ki seni seviyorum. dedim ya herkesten uzakta benimle kalabilen tek kisiydin, nerden haberin olcak ki?
sevmek isterdim bu saatleri yine senle. saclarim daha da uzadi. hatta su an en sevdigin halde. savasirdin ya hani bazen, sevmezdin oyle yumusak olmasini, tam istedigin gibi. ama hicbir sey istedigim gibi degil.
birkac kez tiksindigimi gorunce kestigin bebek taklitlerini bile ozluyorum amina koyim. oysaki hersey kontrol altindaydi, sevgi falan soz konusu degildi sexgilim. hani sorumluluk derdi olmadan, sinirlar olmadan mutluyduk. neydi o klasik sevgililer gibi tavirlar? neydi o sacmalik. gecmislerimize dair hicbir sey yokmuscasina hayat guzelken nereden cikti ki gecmisim? neyse amina koyim ya. cevap veremeyecegini bilmeme ragmen soruyorum oyle. sanki buradasin lan.

seninle en cok guldugumuz saatlerdeyim. biseyler eksik. ne mi? omzum uyusmuyo. uyusmadigi icin seni rahatsiz edip duzeltemiyorum basini. kufredemiyorum sana. bana pic deyip arkani donemiyosun. e dogal, yoksun amina koyim. ezan okunuyo simdi de. kufretmiyim ayip olur degil mi? * eksikleri sayiyodum, tam su saatte olmasi gereken gulucukler ve abuk sabuk nefes alisverisleri yok. o yari suursuz yari mantikli diyaloglar yok. gunlugumuzdeki gibi. daha dogrusu diyalog defterimiz. hersey o gunluk bokundan cikmadi mi zaten? neyse. yine.

turkcell 3g ile baglaniyorum hayata. amina koyim hayatin, seninle bagli ciksaydik ya bu gece gokyuzune? simdi bunlar ask cumleleri saniliyo. ismimiz neydi bizim? *

her neyse. saygi duydugum, daha dogrusu neye ugradigimi sasirtabilen tek kadin, duymasan da seni seviyorum. pic falan deme oralardan. bu sefer gercekten love you lan.

seninle yorgun argin gozumu acmam gereken bir sabaha dogru ilerliyorum simdi. vucudumun alakasiz yerlerindeki kizarikliklarin hepsi gozlerime yerlesti simdi. asik bile degildim sana lan. sen sevilebilecek biri bile degildin ki. ne ara oldu ki bu? amina koyim senin ya. ozledim amina koyim, kalk da yiyecek bisiler yap be *
seni seviyorum. gayet kufurlu, gayet soguk, gayet ciddi-cok istedin ya hani- be.
kizardin bana cok.
kizardin bazen sonradan sarilsan da.
kizardin sana sexgili dedigimde.
x'in altini kaybettigimi yeni fark ettim. alt yarisi yok artik, sevgili.
kizardin bana kufrettigimde.
olsan da kizsan.
uzun sure oldu, olabilecegini asla dusunmezken biri alt ust etti herseyi. ama niye bilmiyorum. ne bi sinir var ne de nefret.
asktan mideme agri da girmiyo bak.
ama oldu iste. senin gibi, bi anda.
duyamayacak kadar uzaktasin, yine de, seni seviyorum.
amina koyim.