bugün

okan bayülgen

''rüyanız hayrolsun'' isimli programın sunucusu ile olan kör dövüşüne bir son vermesi gerektiğini düşünüyorum. flash tv'nin azami dandiklikte programlar ve program sunucuları füruş ettiği aşikar. yaklaşık 5 dk önce bu ''rüyanız hayrolsun'' programının sunucusunun sarf ettiği saçmalıklar gösterildi bayülgen'in programında. okan bayülgen'de cevaplar verdi vs.

iyi de kardeşim sizin yaptığınız günlük hayatta karşılaştığımız , televizyon meşhuru olmayan, sıradan bireylerin yaptığı it dalaşından pek de farklı değil. ya da sözlükteki acemi kalemlerin yaptığı ayarlaşma seanslarından farksız. memlekette yaşayan herhangi bir vatandaş tv kumandasına olan uzaklığı kadar bir mesafede senin sözlerini duyma imkanına sahipse günlük hayattaki diyaloglardan, konuşmalardan daha üst seviyede bir içerik sunmak sorumluluğuna sahipsin. bana apartmandaki düriye teyze ile hafize ninenin birbirlerine sataşmaları minvalinde birşey sunacaksan ben oturur elime çekirdeğimi alır hafize nineyi seyrederim. elbetteki 24 saat dolu dolu, hani şu meşhur ifadeyle halka meşale olana bir aydınlatıcı olmanı beklemiyorum ama kardeşim benim ekranımın karşısındayken had bildirme, konuklara ve izleyiciye ''rüyanız hayrolsun'' sunucusunu kepaze etme sahnelerini bırak.

yok o diyor seni pislik cimri statüme yakışır bir cafeye götür beni, öbürü diyor bu hanım teyze'yi arayan yok programından zavallıcık vs.

bütün bu saçma atışmalarınızı başka bir platformda sürdürseniz mesela. ha tabi bilgin gökberk gibi arayan dinleyiciye beğenmiyosan siktir git, defol minvalinde şeyler söyleme gibi bir savunma mekanizması da gelişebilir ama ben bir izleyici olarak her programda bir kaç dakikalığına da olsa bu gerzek ablayla olan münakaşanın ekrana sunulmasından sıkılmak üzereyim. bu da bir monotonluk bir nevi, her programda aynı terane misali.