bugün

fransa

fransa'yı günahım kadar sevmem. ama kara çarşafı yasaklamalarında bir saygısızlık olduğunu düşünmüyorum. adamın sonuçta kendi memleketi, kendi toprağı. istediğini yasaklar, istediğini uygular hiç kimse de bu adama karışamaz. fransa zaten yeterince müslüman besliyor kendi içinde.

ha kara çarşafı yasaklıyor diye islam dinini mi yasaklıyor zannetti bazı salak vatandaşlarımız onu merak etmekteyim. biz zaten müslüman olarak kimsenin kara çarşafı, bez parçalarını kendi ülkelerinde kabul edip etmemesine karışamayız. sonuçta tüm dünya müslüman değil. saygı denen olay kara çarşaf üzerinden yapılmaz.

saygı olayı tamamen bir dinin peygamberine, dinin kendisine, dinin kitabına, dinin kitabı içerisinde yer alan dini bütün insanlara ve o dinin ibadethanelerine uygulanması gereken bir kavramdır.

sen burada gidip kliseye molotof kokteyli atarsan, hz isa'ya veyahut diğer yabancı peygamberlere kötü sözler sarfedersen, o insanların dinine saygısızlık etmiş olursun. onlarda karikatür yaparak, ibadethaneleri istemeyerek müslümanlığa saygısızlık etmiş olurlar.

ayrıca fransa'da müslümanlığa yapılan saldırılar kadar türkiye'de saldırılar yapılıyor merak etmeyin. şimdilik göt korkusundan dolayı bu saldırılar sadece internetten gelişiyor. gerçek yaşamda gerçekleştiği an birilerinin götünün kesileceği belli. yani bu yüzden kimse türkiye'de boşuna heyecanlanmasın. burası fransa gibi bir memleket asla olmayacaktır.