bugün

nokia xpressmusic 5800

' 3 gün önce avea'nın attığı bir mesaj üzerine avea bayiine gittim ve aldım bu telefonu.Kampanya şöyle,avea'dan eğer ki size 14,90 ve 29,90'a 3g telefon sahibi olabilirsiniz mesajı gelirse doğruca gidin aveaya.Numaranızı kontrol ediyorlar alabiirsiniz veya alamazsınız diyorlar. ( Faturalı hat istiyorlar ve 6aylık geçmişie bakıp fatura ödemedeki sorunları kontrol ediyorlar ).Sonra bir nüfus cüzdanı fotokopisi ile bi adres ve imza atıyorsun telefonu alıyorsun.

29,90 lirayı18 ay boyunca ödüyorsun.buda demek oluyor ki 18 aylık tahaddüt veriyorsun faturalı hattı kapatmıyacağına dair.Güzel telefon.Alındığı gibi lütfen wireless'dan veya pc bağlantısı ile yazılım güncellemesi yapın.Peşten Skyfire kurun ve ebuddy web msn kurun.

Ayrıca öğrendiğime göre eğer ki avea jet mobil modem veya turkcell wın veya vodafone mobil modeminiz varsa bunların içindeki hatı telefona takıp nete girdiğinizde satın almış olduğunuz ( 2gb - 4gb gibi ) kotadan kullanıyorsunuz.Yani kısaca bir cep bilgisayarı oluyor.Ben öyle kullanıyorum sokakda gezerken minibüste takside.