bugün

türk nazi birliği

agzimin ahanda yarim metre acik kalmasina sebep olmus olan olusum.

salak mi lan bunlar?... nazi´yle türk nasil yanyana geliyor len?... naziler icin türk "düsük seviyeli irk" tan bir adamdir. hem neremiz beyaz bizim. biz beyaz irk diiliz kocum, geccen onu sen.benim deri rengim beyaz degil, ama türküm, ben simdi, asagilik bir türk müyüm?...sarisin da degilim,iste aralarda bir yerlerdeyiz.

hitler bas bas bagirmisti "iyi bir nazi 180 boyunda sarisin mavi gözlü olur " diye...valla bu tanima uygun aklima bir seda sayan geliyor türklerden.... onun da boyu uymaz- hos aslinda hitler´in kendisi de bu tanima kesinlikle uymuyordu, o da tarihin sakalarindan birisidir.

ama neo naziler arada bir türkleri yakarlar, bu arkadaslar hic sormamislar mi ulan neo naziler, madem biz beyaziz, ayni irktaniz niye gidip gidip türkleri yakiyorsunuz diye ?...neo naziler hic gidip bir isveclinin evini yakmislar mi? hayir....niye?...onun irki gercekten tutuyo da ondan. hocam bir de gamali hac koymussunuz ambleme, siz gercekten pek kafasizmissiniz.

bak belki cok üzüleceksin ama...sen o nazilerin savundugu görüsü savunan adamlarin düsmanlik besledigi irktan oldugun icin, "nazi" olamazsin. irkin tutmuyor. zaten irkcilik türkün kaninda da yoktur. milliyetcilik türk de vardir, ama türk irkci degildir. öz be öz türk olan sarisin mavi gözlü hanim kizlarimiz vardir, arastir, gercekten köküne kadar türktür, bunun yaninda cekik gözlü türk de vardir. zenciye calan türk tanirim ben istanbul´da...adam gercekten türktür. karadenizliler vardir, herifler tam türktürler, bir de milliyetcidirler, bu adamlar tamamen sarisindir.

türk irkci olamaz, kusura bakma. biraz zirvalamissiniz.

yani lavuklugun,dangalakligin da bu kadarina pes.