bugün

4 ekim 2009 mke ankaragücü galatasaray maçı

binlerce insanın baş ağrılarını tetikleyen sonuç ile bitmiştir. temiz 3-0. temiz diyorum çünkü ortalıkta futbol denen hiçbir olgu yok iken ve ankaragücü'nün ilk gole kadar bir icraatı yok iken bi'bakmışsın 3-0 oluvermiş.

galatasaray'ın uefa ve lig dahil son 5 maçında sergilediği futbol bunun açık sebebi. milli takımdan beri oynamayan arda turan'a ne kadar sabır edilecek. arkadaş bi koyma 11'e bak bakalım neler olucak. pohpohlanan elano hala tırıvırı top oynamaya devam ediyor. baros saçma sapan golleri kaçırıyor. orta sahadan top alan kimse yok ve en büyük en kocaman en felaket yanlışı servet yapıp topu ya uzun oynamaya kalkıyor ya da saçma sapan şeyler ile yürekleri ağzına getiriyor. kendine faydası olmayan aydın yılmaz hala bu takımda 11 başlayabiliyor. mehmet topalın esamesini duyan yok. ayhan ve sarp yalnız kalıyor. kewell yürüyerek oynuyor.

kalite desen şuan ligteki en kaliteli topçulara ve teknik özelliği en yüksek oyunculara sahip olan takım olan galatasaray anlam verilmeyecek uzun toplar yapıyor. tık tık tık yerden oynayabilecek galatasaray, saçma sapan 2 metre yakınındaki adamlarla pas trafiği içine giriyor.

duran toplardan çok fazla gol bulan galatasaray, eski haline geri dönüyor. e be arkadaş takımda arda'nın dışında 10 kişi oynuyor, hadi onları geçtim rijkaard ile neskeens hiç demez mi, ulan yeter arda attığın 823783 tane korneri ön direğe attın, onlar da adamlardan geri döndü be koçum demez mi ya? arda hiç kendisini sorgulamaz mı arkadaş ulan ben niye hep ön direğe kesiyorum ortaları diye.

bir an önce akıllarını başlarına toplaması lazım ki bu maç ile aleni şekilde belli oldu bu. galatasaray gol yedikten sonra kapanan takımlara karşı nasıl bir çözüm getiricek çok merak ediyorum. sinir strese de sokmayın lan bizi. sustum artık.