bugün

arkadaş çevresini uyuşturucuya alıştıran kişi

tanım: göttür.

asıl tanım: sanıyorum uyuşturucuyla mücadele kapsamında, sözlüklerde de bir savaş söz konusu emniyet tarafından. psikolojik midir, yoksa etiketlemek için midir bilinmez ama son zamanlarda bu sözlükte hiç görmediğim kadar uyuşturucu muhabbeti dönmekte.

Hayır madem sen kullanmıyorsun ne skime millete tatava yapıyorsun? Bırak içme.. içen de ne bok yiyorsa yesin. Var mı sana giren çıkan? bence yok. Var mı sana bir zararı? bence yok. Ha kıskanıyor musun nedir mınakoyim sürekli bir uyuşturucu kullanımına savaştır anlamadım gitti. Sen arkadaşınla çay içmekten hoşlanıyorsundur, o adam sarıp içmekten hoşlanıyordur bırak ne sikimi yerse yesin.

Ha eğer memursanız söyleyin bilelim be kardeşim, zarflamayın bu kadar bizi. Sürekli bir iş olmalar, sürekli bir uyuşturucu muhabbetleri. Kimse kimseye de para falan vermez hani uyandırayım sizi uyuşturucuya alıştırdı diye. Saçma sapan şeylerle, zaten kötü olan bir şeyi hepten kötü göstermeye çalışmayın. Aklı olan zaten anlar bu yazıdan neyi alıp, neyi almayacağını.