bugün

ben geneleve gitmem diyen erkek

yerli malı haftaları ile yabancıya parasını yedirtmeyen, gelirinin terör örgütlerine yahut ermeni diasporasına gideceğini düşünerek alışverişini "akıllıca" yapan bilinçli vatandaşların bir pezevengin muhasebe defterinin aktifine de hizmet etmekten imtina etmesi gerektiğini bilen erkektir.

kerhane dediğin yer hayatın en mağdur canlı insanları oldukları için kendilerine "hayat kadını" denilenlerin para karşılığı erkeklerin nefsini körletmelerine yardım ettikleri mekanlar değil miydi?

insanın en ilkel güdü ve davranışlarının halen hayata geçebildiği; onlarca kadının, kim olduklarını bilmedikleri erkek kalabalığına tüm bedenini, en mahrem uzuvlarını bir fiyat biçerek sunması ve fiyatı biçenin bütün ahlakî mesuliyetlerinden sıyrılmış olarak bu iğrendirici durumun finansörlüğüne soyunmasını kanıksamamış olabilir mi?

hatırlatayım; kadınlar(veya insan), yaşamını daha kolay bir yolla idame ettirebileceği ikinci bir seçenek var olduğu müddetçe vücudunu cinsel bir meta haline getirmez. bir kadının fahişeliği ile korunan kendi ananızın veya kız kardeşinizin ya da sevgilinizin namusu değildir. sizin kutsal ve masum kadınlarınızın güvencesi için bir başkasının anası, bacısı, kızı bedel ödemez. aksi halde bu düpedüz şerefsizlik olurdu. ve sonuncusu... pezevenklik dünyanın en aşağılık para kazanma yollarından biridir. ve kerhanelerin varlığına hizmet etmek, ses çıkarmamak ya da varlıklarını kanıksamak en az bir pezevengin ekmeğini çıkarmasına destek olmak demektir.