bugün

daisy

Olağan üstü romantik aşk filmi. güney kore yapımıdır.

Aşkın tek başına bile mutluluk nedeni olabileceğini ve bencillik etmeden, sadece karşındakini insanı mutlu etmeye çalışmanın güzelliğini anlatmaya çalışan film. Başarılı olmuştur nitekim.

Kararsız kalıyorsunuz bir müddet, kimden yana olmanız gerektiği konusunda. Malum esas oğlan kiralık katil, yardımcı oğlan ise polis, ikisi de aşık. Kız polise aşık oluyor ama onu esas oğlan sandığından -doğruyu bilse aşık olmama ihtimali de var-

Karakterleri tek tek inceleyip bu düğümü çözmek bize düşer. Esas oğlandan giriş yapalım mevzu ya. Kendisi uzun zamandır esas kıza âşıktır, onu mutlu etmek için canını dişine takar, yapabileceğinin en iyisini yapar. Onun mutluluğuyla mutlanır. Kendisini esas kıza yakıştıramadığından uzaktan uzağa mutlu etmeye çalışır, çokta başarılı olur.
Özveri, aşk, fedakârlık, mutluluk, duygudaşlık, her şey var esas oğlanda daha ne olsun.

Yardımcı oğlana gelince esas kızdan gerçekleri saklayıp esas oğlan kılığında kızı kapıyor (hata1). Görevinden dolayı kızı kullanmış gibi oluyor (hata2). Kız vuruluyor ve yardımcı oğlan ortalıklardan kayboluyor -sözüm ona kendini suçlu hissediyor- (hata3)
Bencillik, yalan, umursamazlık almış başını gidiyor yardımcı oğlanda.

Esas kızımız ise her şeyden habersiz lay lay lom, kendisini görevi için kullanan ve tamamen bir yanlış anlamadan kaynaklı yardımcı oğlana âşık olur.

Bu filmde dikkate alınması gereken tek karakter vardır o da esas oğlandır. Her şey onun başının altından çıkar. Bu derece romantik, fedakâr bir esas oğlan var olmamıştır dünya üzerinde. * Rose u kurtarmak için kendi ölümünü göze alan titanic jack bile.

Neticede her aşk filmi gibi mutlu sonla bitmesi beklenirken, hiç olmayacak bir sonla gözlerinizi yaş içinde bırakır. izlenmesi şiddetle tavsiye edilir.