bugün

uludağ sözlüğe nasıl düştünüz

Ben 2009 da girdim, zamanında çok saygın bi sözlüktü burası. Alternatif "türkçe vikipedi", alternatif "türkçe makale mecrası" şeklinde bi gelişme gösteriyordu. Ben de bilgi ve görüşlerime güvendiğim için yazar olmaya karar verdim.

Bi süre yazdıktan sonra, sıkıldım başka mecralara yöneldim. Üyeligim sonlandırılmasın diye arada bi entry girmeyi ohmal etmedim.

Bir yıl kadar önce, gene düzenli yazmaya başladım, ve farkettim ki, alternatif bilgilendirme,yorumcular mecrası olma özelliğini kaybetmiş uludağsözlük.

Magazinselleşmiş, seviye düşmüş. Önce ayrıliim mi diye düşündüm, sonra ben kendi konularımla ilgili bilgilendirnemi, tee yıllar önce yaptığım gibi, yapmaya devam ediim, okumayan gene okumasın, bu pagan gene kafa zikiyo, desinler, n'olcak ki?!, diye düşündüm, buna binaen bir yıldır gene yazarlık yapıyorum. Okuyan mutlaka okuyacaktır. Hem de sözlüğün seviyesi biraz yükselir, fena mı olur, diye düşündüm. Kısmen bilgi girişi yapan başka yazarları da keşfettim.

Kesin olarak söyleyebilirim ki, 2011 2012 lerde bu sözlüğün seviyesi şu ankinden katbekat yüksekti!! Yıllar ilerledikçe sözlük gerilemiş !! Bunu kesin olarak söylerim!!

Seviye düşmüş!

Ama bunu tahminim pekçok sözlükçü bu şekil görüyordur, bunun böyle olduğunu düşünen sadece ben diilimdir!!