bugün

paxera

Bu ilacı üretenlere ne desem bilemedim, çözülmek istenen sorunu çok iyi hallediyor ve görevini yerine getiriyor o konuda bir şey diyemem ama bunu yapmaya çalışırken de bir evin içindeki tabloyu almak için dozerle eve dalıp tabloyu alıp sapasağlam teslim eden ama evi harabeden beter hale çeviren operatör gibi kalan ne varsa alt üst ediyor.
Bu ilacı 3 aydır kullanıyorum ve yeni bıraktım, psikolojik sorunlarım konusunda çok yardımcı oldu ama 3 aydır her adet döneminde menepoz belirtileri gösteriyorum, akşam ateşim çıkıp ağrılar içinde üşüyerek yorgan altına giriyorum gece saat 12yi geçtikten sonra farklı bir ateş basıyor ağrı gidiyor ve deli gibi terlemeye başlıyorum, gün içinde tansiyonum hep düşük ayağa kalktığım anda 30 saniyede bir başım dönüyor, ilk kullandığım ay bunlara nefes darlığı da eşlik etti, bunlar bir yana ilaca başlarken gördürdüğü halisünasyonlar yüzünden gerçekle hayali ayırt edemez hale geldiğim oldu, bu etki ilaca ilk başladığınız 1-2 hafta sürüyor, adet dönemi yaşattıkları tamamen cabası ve adet bittiği halde etkisi devam ediyor 3 tane doktor gezdim ve bir sürü test yapıldı hiçbir şey çıkmadı tamamen hormonel ve bu ilacın yarattığı şayesel.
Bu ilaç sayesinde 24 yaşında menepoz belirtilerini deneyimliyorum. Bu ilacı yazacak doktorlara tavsiyem; bir kere daha düşünsünler, belki kullanacak hasta benim gibi tansiyonu düşüp aniden aynada kendini kanı çekilmiş, sapsarı bir ölü gibi görmek istemeyebilir.
Hani belki hiç düşünmeden ilaç yazıp göndermek yerine hastanın sorununu belki daha zor ve uzun ama daha az zarar verecek şekilde çözmeyi deneyebilirsiniz.