bugün

kadınların erkeklerden istedikleri

"...gençlik yıllarında cinsel güç, orta yaşlarında statü ve onun getirdiği sosyal güç, ileri yaşlarda da maddi güç. istedikleri tam anlamıyla budur efendim. Kendileri her ne kadar kıvırsalar da doğaları gereği, söyledikleri farklı da olsa birlikteliklerini buna göre düzenlerler..."- UÜ den ünlü düşünür hoca (F.G.)

bu güç karşılığında bir nevi hizmet ve diğer takası yaparak hayatlarını devam ettirirler. aslında hepsinin aynı anda isterler ama dönem dönem öncelikleri yukarıda da belirtildiği üzere değişmektedir.

kendi çevrenizde de dikkat ederseniz şayet bir bayan erkeği ile kavga ettiyse, hemen hizmet ile suçluluk durumunu ortadan kaldırma çabasına düşer. Hemen bir iş yapmaya başlar, başka işler ile meşgul olur, ya da sadece libidosu yüksek erkeklerde işe yarayan cinsel silahlarını devreye sokarlar. bin bir türlü oyunlar çevirerek öncelikli olan bireysel gereksinmelerini hallederler ve gözleri hiçbir şey görmez onun dışında. bu yaptıklarının da farkında değillerdir. aslında kendileri de, kendi seçimlerine ve yaptıklarına bakarlarsa bu durumun gerçekliğini anlayacaklardır.

uzun lafın kısası; kadınlar erkeğinden onun gücünden faydalanmasına izin vermesini ister. Eğer kendileri güçlüyse de, tüm erkekleri hayatından çıkarmak ister. Malum fiziki tatmin için de parasıyla ihtiyacında olduğunda meta gibi kullanılır erkeği.