bugün

iphone 11

Bok gibi telefon.
Apple fanboylar bu duruma üzülmesin.

Bok gibi derken şu andaki piyasadaki telefonlarla kıyaslayınca bok gibi telefondur. Su an elimde iphone 11 ile yazıyorum.
Neden bu telefonumu yerdiğime gelecek olursam piyasadaki telefonlarIn kutusundan ortalama 25 45 V şarj aleti ile çıkarken bu telefonun kutusunda 5 V şarj aleti çıkıyor bu da telefonun ortalama 3. 3.5 saatte sarj edilmesi anlamına geliyor ki bende de durum aynen boyle.
Artık geceden sarj eder sabah da oyle kullanırsınız.

ikinci olarak telefon oyun oynarken hayvan gibi ısınıyor.
Telefon ısınmışken patlama korkusuyla oyunda kaldığım yerden de pek devam edemiyorum

Üçüncü olarak 828 p ekrana Çözünürlüğüne sahip lcd ekranı olan telefon. Bu su anlama geliyor siz 1080 p bir video açıp izlediğinizde dahi relefonunuz maksimum 828 p kadar görüntüyü alıp telefonunuzun ekranına veriyor. Aynı zamanda piyasadaki telefonlar amoled ekran kullanırken bu telefon bırakın oled ekranı lcd ekran kullanıyor. Bu da telefonun daha az parlak renkleri daha mat göstermesine sebep oluyor hatta Çoğu saman ekran parlaklığını fullemeden telefonun yazılarını okuyamıyorum zaten güneşli havada ekran parlaklığını fullesem dahi yazıları okuyamıyorum
Su an piyasadaki 2.5 3 milyarlık telefonların dahi 1080 p ekranı ve amoled ekranı varken 7300 telefonun ekranın bok gibi olmasının izah edilebilir yanı yok.

Neymiş efendim apple markaymış neymiş efendim apple telefonları hızlıymış yağ gibi kayıyormış. Sanki görende xaomi telefonlarını donmadan oynayamıyorsunuz sanıcak. Kaldı ki iphone 11de de arka planda dosya geçişleri yaparken ara ara telefonda kasmalar oluyor.

Sırf markaymış diye bu telefona gidip 7300 tl telefon vermeyin sonra üzülürsünüz. Güle güle apple fanboylar.

Edit tek güzel yanı telefonu ikinci el olarak sattıgınızda sahi iyi para yapıyor. Yiğidi öldür hakkını yeme şimdi.