bugün

kadın cinayetlerinin asıl sebebi

insanların duygularını dışavuracak yeteneklerinin olmamasını kadın cinayetlerinin asıl nedeni olarak goruyurum. Şimdi dostum iki kişi birbirine beste yapsa, şiir yazsa birbirlerine hukmetmeden bir gelecek planı kursalar birbirlerini iyice anlasalar ne olur, Cinayet olmaz. Bunun üzerinde düşünülmesi gerekir. Benim önerim ince bir ruh gereklidir. Reklamla olacak şey değil. Öncelikle toplumda küçük suçlara dahi tahammül edilmemesi gerekir. Siber suçlara müdahale edilmesi gerekir.

Dostum kadın cinayetlerinin bir sebebi de kadınların erkeği afedersiniz şerefsiz görmesi. En azından benim açımdan bu böyle. Tv de erkek terörü dendiğinde spikerle kavga ediyorum. Arkadaşlar; bendeniz dört dörtlük bir insan değilim ama sanırım benim psikopatik eğilimim yok. Tamam katil olabilirim. Bu ancak çok ezildigim zaman olabilir. Böyle anlar yaşadım ama geleceği düşünerek ki gençtim o zamanlar kendimi frenledim.

Bir insanın katil olması için hiçbir şekilde gelecekten umutlu olmaması gerekir. Tabii ki insana öldürmek eylemi zevkli gelmiyor ve ilk eşiği asmadiysa.

Ikincisi şiddet ortamında büyümüş olması gerekiyor.

Üçüncü olarak kadınlara değer verilmeyen bir kültürde yetişmiş olmasi gerekir.

Dördüncüsü iç dünyasında kendisiyle kavgalı ve dürtüsel hareket etmesi gerekir.

Son olarak felsefi olarak, felsefe derken bildiğimiz anlamda değil, bir temellendirmeye girmesi gerekir. Burada genellikle mantıktan ziyade duyular etkilidir.

Kadınlar konusunda ise, kadınlara erkekler biraz öküzdür. Erkeklerin her şeye gücü yetmez. Kendinize saygı duyun. Ezik olmayın kardeşim. Şahsen ben ezik kadınları sevmiyorum.