bugün

tinder

Melaba arkadaşlar, hayatımda bayadır herşey normal gidiyor. Uzun süredir mallık yapmıyordum dedim ki şunu indireyim. Velhasıl pek sallamadım konuşulanları, başladım kaydırmaya.

Amk, hep bi vintage havası, mayolu bikinili tansiyonu düşmüş gibi baygın baygın pozlar. Hay eşşekler züksin sizi diye sola kaydırıyorum ümitsizce.

Neyse, baktım ki gülüşü gayet güzel, makyajsız sade bir hatun. Dedim ki ulan beğenir belki seni bu. Kaydırdım sağa, ulan profile bakıyom gözlerimi kısarak güldüğüm sikimsonik bi fotoğrafım var. Neyse dedim kalsın aq beğenirse böyle beğenir.

10 dakika sonra bildirim geldi. Eşleşmişiz. Başladık sohbet etmeye Sohbet ilerlemeye başladı, kız tatil için izmir'e ailesinin yanına, gelmiş istanbul'da yaşıyor. Laf lafı açıyor harika sohbet ediyoruz. Dedim ki umarım bir kahve içme fırsatımız olur. Neden olmasın dedi, peki öyleyse müsait olduğun zaman haber bekliyorum dedim. O da hemen “bu akşam müsaitsen buluşalım, çok güzel sohbet olacak belli ki” dedi. Bende yeri ve zamanı sen belirle kendini güvende hissedeceğin bir yer olsun, tanımadığın biriyle buluşuyorsun sonuçta diyorum. Centilmensin yaaa hamına..

Neyse buluşma için sözleştik, saat akşam 8de başlayan sohbet gece mekanın kapanışıyla 03.30 da sonlandı. Gitmek istemiyorum diyor. Fena sarhoş oldu, El ele kol kola sevgili gibi çıktık mekandan. Dedim ki taksiyle evine götüreyim. Hayır ben giderim dedi.

Neyse taksiyi tembihleyip eve bırakmasını söyledim. Lan dedim bi dakika kızın numarasını almadım, mesaj attım numaram bu eve varınca mesaj at, ben uygulamayı siliyorum dedim. Nitekim sildim.

Uzun bir süre mesajlaştık, fakat kızın anlattığı olaylar, yaşantısı beni tereddüte sürükledi. Terkedilip, geçmişinden intikam alırcasına yaşayan, hiç suçu günahı olmayan insanlardan acısını çıkarmak gibi değişik bir kafa yapısına sahip olabileceğini düşündürdü.

Nitekim son buluşmamızda haklılığım ortaya çıktı, yine gece yarısına kadar içip sohbet ettik, herşey harika giderken, konu bizim aramızdaki ilişkiye geldi; bu sefer de çok fazla alkol alıp, dürüstlük kisvesi altında itiraflarda bulunmaya başladı. Benden sonra hala tinder'dan birisiyle konuştuğunu ama numarasını vermediğini anlatıyor. Hatta daha önce 3-4 defa bu mecradan sevgilisi olduğunu, bu adamlardan bazılarını evine aldığını da ekliyor. bunları bil, ilişkiye hazır değilim diyor.

Hayır, beni evine al yada seni evime götüreyim mi dedim? Geçmişinden banane? seni düzmek gibi bi maksadım mı oldu? hepiniz sizi ilk fırsatta sikmeye çalışan adamlardan şikayet etmiyor musunuz?

Söylemek istediğim herşey içimde patlıyor aq. biz seninle ne sikime buluşup sevgili modunda el ele göz göze takılıyoruz hazır değilsen?diyemiyorum, demem de ama bu ruhu sallantıda olan ne istediğini bilmeyen "özgürlük" adı altında onunla bununla gününü gün edip sonra piyasaya çıkıp abi evlenecek adam yok yeaaa diyen, ama karşısına çıkan düzgün adama da maksimum 3 5 gün düzgün kadın ayağı yapan tiplerden bıkkınlık geldi zaten.

O gece her yerden engelleyip, tüm saçmalıklarına tek kelime cevap vermeden evine bıraktım.

Benim bu sikimsonik uygulamadan tanıştığım tek ve en düzgün kız buydu. Daha düzgün kızla tanıştığını iddia eden varsa özelden boynuzlarını bileylemesi için tornacı numarası verebilirim.