bugün

lgbt

yazacaklarım üstteki yikanmak istemeyen yazara yanıt niteliginde olsun; bir kere cinsel kimlik bir tercih değil bunu o kafana sok, eğer tecih olsaydı sen bu boktan ülkede gay olup dayak yemeyi, öldürülmeyi, nefret suçuna kurban gitmeyi, işten kovulmayı göze alıp gay olmayı tercih eder miydin?
ayrıca yine o küçük beynine iyice sok ki, karşı cinse ilgi duyanların azınlık oldugu bir zamana dogru gitmiyoruz, tarih boyunca eşcinsellerin oranı nüfusun yüzde beşi falan olmuştur, şimdi kim azınlık oluyor bu durumda? şu yüzde beşlik bir orana bile tahammül edemiyorsunuz.
çoluk çocugun eşcinsellere özendigini iddia ediyorsun, yine bu saçmalaman da ne kadar cahil oldugunu gösteriyor. hiç kimse başka birinin cinsel kimliğine özenerek kimliğini değiştiremez, bunu istese de yapamaz. evet sen eşcinsellerin var olma çabalarına tanıklık edeceksin. eşcinselleri sevme, hatta nefret et, hatta saygı da duyma. kimseden eşcinselleri sevmelerini isteyen yok. ama eşcinsellerin varlıgına eşşek gibi tahammül edeceksiniz.
güncel Önemli Başlıklar