bugün

29 ekim 2008 rs ne la duyurusu

moderasyonun, nasıl bilinçsizce hareket ettiğini ayan beyan ortaya koyan duyurudur. nedir kardeşim yani? cumhuriyet bayramımızı kutlamışsın. sağol. teşekkür ederiz. ama sonundaki şark kurnazı, "uyanık cambaz" çalımlarına ne hacet var. yani diyor ki; pek kıymetli yeni mod, ben böyle düşünüyorum siz de böyle düşünün. insan azıcık samimi olur. madem ki moderasyona geçmişsin; nasıl tavır takınacağını öğren. son dakika da haksız penaltı kazanmış üç büyükler forveti gibi gol atıp seyirciye öpücük yollama hareketlerine ne gerek var. tek kelime ile yakışıksız ve çirkin.

burada mesele söylenen slogan değildir ( gerçi olabilir de) problem olan moderasyon olma sorumluluğunu yüklenmiş bir kişinin böyle küçük hesaplar içinde olmasıdır. ne'ye hizmet??? allah aşkına insanların, burada meşrebini belli ettirme gayretleri? ya da kime?

kısacası; samimiyetten uzak, insanları bir arada tutmaktan ziyade kavga ve gürültüyü alevlendirecek bir duyuru olmuştur. bunda başarılı da olunmuştur. icracısını tebrik ediyorum...