bugün

eşcinsellik bir tercih midir yoksa hastalık mı

hala bunu tartışanların olması beni ağlattı. keşke kendi türümüzü bazen de bilim ile öğrenebileceğimizi, hormonlarımızı (hani şu seviyeleri elimizde olmayan, hatta hormon bozukluklarına sahip insanlar bunun için ilaç kullanıyorlar falan) feminenlik ve maskülenliğin de toplumdan öğrenilebilen bir şey olduğunu bilseydik.

ayrıca hetero, homo, sapyo demeden her insanın hoşlandığı, özellikle sevdiği spesifik bir faktör vardır. bazıları zeki insanlardan hoşlanır, onlara neden hoşlanıyorsun lan bundan derseniz asıl ibne siz olursunuz. insanların neden mutlu olmasıyla ilgilenmiyorsunuz?
bazıları cinsiyetine bakmaksızın, tüm turuncu saçlılardan hoşlanır, ona hastalıklı diyemezsiniz. sizin karşı cinsten hoşlanıyor olmanız, dünyada en çok içinde bulunulan gruptan olmanız bir tek sizin doğru olduğunuzu, sizin normal olduğunuzu göstermez. ve diyelim burada olan şey gibi, siz kesin tek normal olansınız, bunu biliyorsunuz, ve eşcinseller problemli yaratıklar size göre. doğru olan bilgileri en çirkin şekilde kullanınca bu sizin egonuzu üst seviyeye asla taşımaz sizi boka iyice batırır sadece. ve üzücü haber, bilginiz doğru bile değil.