bugün

1 ekim 2008 balıkesir türk kürt gerginliği

bu gerginlik şahsen beni uyandırdı. e türk ırkı ne duruyorsunuz siz de uyansanıza artık. siz ki her yerde canınızı verirsiniz. size yaşamak haram. siz ki ölmek için dünyaya geldiniz. kırkına gelip de ölmemiş türkün kanından şüphe duyarım ben arkadaş. 3-5 kişinin bir araya gelip millet kurduğu (allahım resmen siyasi çözümleme yapıyorum) günümüzde öyle pc başında oturmak olur mu? 2000 sene önce olduğu gibi yine kılıcı, kalkanı kuşanır, atımıza atlar yürürüz hainlerin üstüne. ama savaşırken yakın döğüşmeyelim emi. adamlar mağarada yaşıyor, mikrop falan kapabiliriz.
eeey kürt bizim sabrımızı taşırma. bak valla gelirim diyarbakır'a. gelmesem bile otobüsle şöyle bi içinden geçerim. ama gelirim yani.

aslında bazı tepkileri tiye almak, sorunun ortadan kalkmasını sağlamıyor. balıkesir'de birilerinin kavga edip, birbirlerini öldürmesinden vahşi bir zevk duyan, göğsü kabaran adamların aramızda olduğunu bilmek mizahı bile öldürüyor. ezen ya da ezilen, hakim ya da azınlık her türlü milliyetçiliğin doğrudan ya da dolaylı sonuçlarından biri daha işte. söyleyecek lafı, çözümü olmayanların nemalandığı sonsuz bir kaynak. kırın birbirinizi. hep beraber bağıralım: "kardeşlik karın doyurmuyor ben kan istiyorum ulan."
vicdanımı çöpe atalı çok oldu, zıvanadan çıktım, savaş istiyorum diyenler alın size bir oyuncak daha. küçücük fikrlerinize dayanak yaparsınız.