bugün

turkcell superonline

beş para etmez bir internet sağlamayıcı. 2 sene taahhüt verdik diye kullanmak zorunda kaldık lanet olsun yani. bir sorununuz olur arıza kaydı oluştururlar artık kaç gün sonra dönerler allah kerim. internet bağlantınız kesilir evin iç tesisatıyla ilgilenmiyoruz derler adamı delirtirler. son 1 hafta içerisinde yaşadığım olayı aktarayım.
taahhütümüzün bitmesine 6 ay kaldı, babamın da evinde internet yok kaç zamandır söylüyordu eve bağlattıracam diye(babam ile annem ayrı) babama dedim baba böyle böyle bizim burada altyapı zayıf internetten memnun değiliz senin olduğun yerin altyapısı daha iyi ben bu interneti senin eve naklediyim biz kablonet e geçicez diye. babam tamam dedi, biz bizim eve kablonet i bağladık işte sabah telefonla aradım bağlatmak istiyorum diye o günün akşamüstünde eve ekip geldi ve bağlantı o gün sağlandı(züperonlineda 3 gün sonra ekip geldi ondan sonraki 1 haftada da bağlantı anca gelmişti amk), nakil için superonline i aradık, bizim buradaki altyapı fiber değilmiş ama nakil edilecek adresin bağlantısı fiber üzerindenmiş, oraya fiber üzerinden nakil yapmak için 2 sene taahhüt istiyorlarmış, yoksa adsl olarak geçiyormuş, annem dedi oğlum böyle böyle babanı bir daha ara konuş adsl olarak da olur mu diye. babamla konuştum olur dedi ertesi gün biz bu züperonline i bir daha aradık bu sefer müşteri hizmetlerinde çıkan şahısın ağzından çıkan laf:
"ama nakil edilecek adres fiber olduğu için sadece fiber üzerinden nakledebiliyoruz 2 sene taahhüt vermeniz gerekiyor."
konuşmanın devamı
annem: "yalnız dün konuştuğumuzda müşteri hizmetlerindeki kişi adsl üzerinden de geçirebildiğimizi söyledi.
müşteri temsilcisi: "hıı ben bir sorayım kem küm."

her neyse işte şimdi nakil emrini verdik. 2.bomba geliyor. modemi evin dış kapısına kadar getiriyorlarmış eğer evin içine kablo çekilecek modem kurulacaksa 120tl karşılığında ekip geliyormuş. resmen müşteri hizmetleriyle konuştuğunuz her saniyede sizi düdüklemek için bir şey uyduruyorlar amk.

kablonet i tavsiye ederim. dediğim gibi, internet bağlatmak için aradığım günün akşamüstünde bağlantı elimdeydi, bilgisayarı internete bağlamakla ilgili bir sıkıntı yaşadım, anında 2 saat sonra birini gönderdiler ve halletti. superonlineda olsa "biz evin iç tesisatıyla ilgilenmiyoruz, o sizin sorumluluğunuzda" şeklinde bir muamele görecektim. aman canım kardeşlerim, gözünüzü seviyim bu turkcell superonline denen beş para etmez, müşteriden 50 100 150 lira düdüklemek için elinden geleni yapan, müşteri hizmetleri kağnı gibi olan ve profesyonelliğin yerlerde süründüğü bu internet sağlamayıcıya bulaşmayın.