bugün

eski sevgiliye

gördüm ki ben yokken pekte girmiyorsun whatsupa. seni her yerde gördüğümü bilseydin... yooo biz sadece arkadaş değiliz. etme bunu bize. ben senin boyama kitabı hayatına renk vermeye geldim. ben senin hayatına senin için bir nefes olmaya geldim. ben senin ömrüne ömür vermeye geldim. ayaklarını yerden kesmeye geldim bir daha basmasın diye. beni yadırgama beni eden sensin bunu görüyorsun biliyorsun yapan da sensin bozan da güzelleştiren ya da çirkinleştiren, ben senin aynandaki yansımayım ben senin tarlandaki bir çiçek ben senin kendini ekebileceğin bir bağım. bana kızdığında kendine ettiğin bir ilizyonum. ben senim. kimseye kötülediğin kendinim. ben hep senim sana bıraktım kendimi etmedim yıllarca kimseye olduğum gibiyim senin sevdiğin adam dermeye korktuğun gül gibi dikenliyim.
ben ellerindeki emanetim.
sabretmenin en zor yoluyum değer mi değmez mi karar vermediğin.
ben doğru değilim eğik bir çiviyim çekici elinde ustaya emanet edilen. ben seninim. listenim. kısa sürede edindiğin en büyük tecrübenim.
ben böyleyim kendi içsel dünyanda kaybettiğin kendini kaybettirdiğin bir meczup bir mecnun biraz akıllı bir deliyim.
susmaktan sıkılan psikolojik savaştansa konuşan her daim anlatan yenilgi benim olsun; ruhun rahat olsun zaten ne desen inanamam, sana adanan bir hayat serserisiyim.
konuşulacak çok şey var aslında senden başka kime anlatayım çok ketumum boğazımın boşluğu lafazanlık gerçeği konuşurken pek susarım yazık ki. seni senden başkasına nasıl şikayet edeyim.
görüyorum biliyorum çözümlüyorum gönlüme lafı geçmiyor laf aramızda tiksindiriyor yine de uzak etmiyor. neyin nesi bu?
ben oyun oynamadım sana oyun oyna diyorken bile. tattım biraz. sensin.
sen istediğim kadın hayalisin.
ama hayal ettiğim kadın sen misin?
ikimizde bir çıkmazdayız senin kilidin her ne ise işte,
benim kilidim sen ya da sensin..
adın ne olursa.
ömrün ala olsun.