bugün

çağatay akman

Hırsız.

Ayni zamanda bugün tuz gölunde klip cekime katildim. Beni sete almadilar. Saatlerce gunesli havada bekledim. Yonetmene cevap verdim diye azarlanip sete alinmadim. 10 saat yol cekip ailemden gizli gittigim, jeneratorden telefonu bile sarj etmeye cekindiginiz telefoblarin cekmedigi bi sette aileme haber bile veremedim. Buna ragmen

Set sonunda normalde fotograf cektirmem ama hatira olsun diye herkes cektirirken bende cektirmek istedim. Yapimci sen haric herkes cektirecek sen sete girmedin diyerek ustume durduk yere herkesin icinde bagirarak yurudu.

Biz oraya belki iş, belki sevdigimiz bi sanatciyi gormek icin gidiyoruz. Saatlerce gunes altinda bekliyor ailemize bile haber veremiyoruz, kilometrelerce yol geldigimiz halde sen ne diye gelip fazlalik oldun deniyo. Magdem fazlaliktik ajanstan onlarin istedikleri kadar adam yolluyolar, 2 kisiyse 2 kisi. Bende yollandigim icin gittim. Ben dag basinda keyfime orda degildim. Telefon ceken elektrik olan bi yere biraksalardi otobus bi sey ayarlar giderdim ailemi de merakta birakmazdim. Sanki veridkleri 100 lirayla geciniyormusuz gibi kole mualemesi gorduk. Azarlanabilir olduk. Ekmegini burdan yemiyo musun dendi. 100 lira oh beni 100 yil idare eder ok. Bu nasi bi mantiktir ya. 100 liraya sahibimiz olmuslar.

Velevki ben cagatay kardesimizin hayraniyim diyelim. Bunca seye ragmen yapimciya "ben benle fotograf cektirmek isteyen bi hayranimi geri ceviremem " demekten yoksun bi insan. Patron o diyen Bi kukla.

Karektersiz demek istemiyorum. Sonucta o da ekmegini ordan yiyo.. ama bi ekmek icin de serefini satmamalisiniz. Cunku karekteriniz kadar varsiniz. Diycegim bu kadar.
güncel Önemli Başlıklar