bugün

kızları bir eşya gibi düşünüp yorum yapmak

tanım: kızlar hakkında yapılan yorumlar doğrultusunda ortaya çıkan sonuçtur.

son olarak ikinci el kız istemiyoruz adlı facebook grubundan sonra anlaşılıyor ki tüm kızlar kimi erkeklerin istediği gibi olacak. hatta savundukları konularsa ayetlere kadar kanıtlanmakta.

--spoiler--
ARTIK YETTi...
2. el bir cep telefonuyla kendini eş tutan, ondan ona bundan buna ortam güLü olup, ileride sözde Türk Anası(!) olacak şahsiyetlere;
SELAMLAR OLSUN... *
--spoiler--

diyerek başlamışlar kanıtlara. 7.bin bilmem kaç üyesi var. tamam haklısınız dostum. ama arz/talep...

insanlık hali hele ki konu kızlarsa başa gelindi mi çekiliyor. çoğu kız arkadaşlarım oldu ve çok kız arkadaş tanıdım ben. erkeklere anlatamadıkları bisikletti şuydu buydu uyduruluyor tamam ama ne hikaye sanılan gerçekler.

vurun o zaman öldürün bakire çıkmayan kardeşinizi. cahillik değil o zaman bu kızların hayatı boyunca ağır kelimeleri duymasından daha iyidir bence. assın kendini başına bir şey geldiğinde türk filmlerinde ki o masum kızlar gibi...

ortam nedir,iyi nedir, kötü nedir, kime hayır demeyi bilmesin. hayalleriyle gebersin gitsin. hakkı değil aşk yaşamak aşkta neymiş. gelsin hiç ummadığı, sokakta suratına bakıp tükürmesi, tiksinesi adamla evlensin. yıllar boyunca bir erkeğin boyunduruğu altında çalışsın çabalasın doğursun

aa tabi. yakışıklı olanlar yok mu? yakışıklı da açık saçık şöyle kendisinin peşinde dolaşan,tatmin eden kızları, hatta el değmemiş 1. el(!) hatunu bir güzel halletsin. sonra 1. el kız arar durur, ondan sonra da açar bir grup kendi pisliğinde kendisi de pişer durur.

yapılan yorumlara baktım da. bir tanesi çıkıp savunmaz benim eşim bakire değildi ama onu herşeyiyle kabul ettim.

iğrendim, tiksindim, midem bulandı... yazık değil mi duygularla alay etmek. insanları başka duygulara sürüklemek. utandırmak. suratını kızartmak.

anaları zamanında samanlıklarda sevişirken, su testisiyle suya gidiyorum diyerekten sevgilisiyle korularda bulaşanlar yok zaten aralarında. hepsi namuslu analardan doğdu.. ileri gitmiş gibi olmak istemem ama o ikinci el lafını kullanan şerefsizlere selam olsun!

şerefsiz demeye adam vururlar, ikinci el lafıyla ego tatmini yaparlar... yazık size.