bugün

lost

--spoiler--
Her sezonun finalinde önemli rol oynayan Desmond yine damgasını vurdu. Oceanic six dışında adadan tek kurtulan desmond'muş. bunu kimse tahmin etmiyordu.

sawyer dördüncü sezonla başka karakteri büründü sanki. helikopterden atlaması tam bir kahramanlık. adadan kaçmak için herşeyi yapabilecek jack'in de içten içe onu kıskanması ve sawyer atladıktan sonra car car konuşması da sinir bozucuydu.

keamy * bir insan "ne kadar acımasız olur" sorusunun cevabı gibi sanki.gemideki onca masum insanı öldürürken içinde bir gram insan duygusu olmadığını ispatladı bu bölümde. *
ben'in o çarkı çevirip adayı taşıması zamanda yolculuğun ispatıdır. Ben adayı 1994 yılında sabit kılmıştı. oceanic 815 o yıla geri döndüğü için john ve rose iyileşmişti. şimdi ben adayı ya daha ileri bir zamana ya da geriye taşıdı. ama yaptığı her neyse iyi sonuçlar doğurmadığı kesin: (john'un ölmesi ve jacke işlerin iyi gitmediğini söylemesi)

dizinin düğümü christian shephard ile çözülecek bence bundan eminim.Jacop ile ilgili bir bağlantısı olduğundan da.Bekleyip göreceğiz..

Cidden yazacak milyonlarca satır var ama nasıl bekleyeceğiz o kadar süre bilmiyorum

--spoiler--