bugün

yeni doğan bebeği ziyarete gitmek

bir gün yine eleman sitelerinde dolaşıp iş arıyor, diğer yandan da nesineye 20 salla sen de erkek misin be diyen eşinizle para yok vallahi diye geçiştirmeye çalışırken hadi wc kağıdı al bak bitti diye baskı kurmalarına cevap vermeye çalışıyorsunuzdur. asgari de olsa işe giriym bari a.ına koyiyim diye düşünüp başvuruları yaptıktan sonra babanız arar hayırdır ya diye şaşırıp açınca naptın gastede bak çeşitli ilanlara bak orda bulursun kesin oğlum, yapıcak bişey yok bu cenaze kalkıcak birbirimize kenetlenmemiz lazım bu durumlarda, perşembe cuma da zekinin iş var gelicen mi der ama size kenetleniyorlardır genelde o da g.tten olduğu için iyice bunalıma girmiş dayıdan aldığınız masaüstü pc de half life açarsınız.

kışa doğru yavrulama mevsimi olduğundan ötürü çevredeki bütün evlilerin karıları yazın sıcaklarında sık ilişkiye girdiklerinden ötürü patır patır doğurmaya başlamışlardır. gene bu olayların arkasından bacanak doğurmuş yani eşi karınız da hadi gidelim hemen der. siz de hay a.ına koyiyim 13 lira para var cepte nası gidicez şimdi diye düşünür hemen kredi kartından nakit avans çekip allah kitap söve söve ta anasının nikahına gitmek zorunda kalmışsınızdır.

hemen çıkalım hadi diye baskı yapar eşiniz ve gitmek zorunda kalırsınız. yolda da kahvaltı etmedim bak karnım aç ona göre bişeyler yiyelim der ve hemen double köfte burger 2 menü 19.5 karttan yersiniz ve sigaram da yok der eşiniz hemen sigarayı da alır gelir ve iyice sünepe rolünü benimsemişsinizdir. neyse bir şekilde metrobüslerde falan uğraşıp ziyarete gidersiniz her şey normaldir ve o an gelir çatar bebek çok tatlı deseler de size nedense a.ına koyiyim bi garip gelmektedir kafası eğri, kırmızı turşulara benzeyen garip bişeydir. ay ne tatlı bıcı bıcı deseniz de bir an önce eve gitmem şart diye düşünürsünüz. neyse bebek altına pislemiştir ve hemen değiştirmeleri gerekir erkek çocuğu olduğu için sıkıntı yok ya kalabilirsin ama kıskanma hehe der babası. siz de ne olduğunu idrak edemezsiniz neyi kıskancam ya diye düşünürken bez çıkınca niyeyse dalgasına gözünüz kayar, harbiden de daha bebek olmasına rağmen sizin dalganın kalkmamış halinin yarısı kadardır.

ulan daha dün doğdu nası bu kadar gelişkin bi dalga olabilir diye içiniz içinizi yer bi de daha sünnet olmadığını bildiğiniz için kalp krizi geçirme aşamasına gelirsiniz. maşallah falan deseniz de o dalganın çok canlar yakacağı kesindir. hemen wc ye gidip sizin dalganın kalkmamış haline bakıp parmakla ölçüp, sabunla işaret yaparsınız beyaz. sonra da gidip bebeğin yanına o işaretli yeri parmağınızdaki bebeğin dalgasına tutup ölçüştürme yaparsınız ama harbiden de sizinkinin yarısından fazladır, taşakları da epey gelişkindir. ananı s.keyim ya kara bahtım kör talihim diye düşünür, tv de beyaz tv açıp allah kitap içten içe söve söve kem talihinizi unutmaya çalışırsınız.

şakayla karışık yenidoğan bebeğin dalgası niye o kadar büyük diye eşinize sorarsınız, o da size hıhhh, onun ki büyük değil ya sana öyle gelmiştir deyince kalbiniz sıkışır ve pat diye düşüp kafanızı komidine vurup ölürsünüz.