bugün

02 07 16 türk telekom rezaleti

yıllardır avea kullanıcısıyım. bunun en önemli sebebi bana fiyat olarak özel teklif sunmalarıydı. daha sonrasında türk telekoma geçiş ile birlikte özel imkanlar tamamen ortadan kalktı.

benimde bütçemi aştığından dolayı hattımı birinci planda faturasıza taşımaya karar verdim ve sonrasında bana cazip olan operatör ve paket ile yoluma devam edecektim. müşteri hizmetleri ile 2.7.16 tarihinde onay verdikten sonra 24 veya 48 saat içerisinde aranacağım ve geçiş işleminin yapılacağı söylendi. 7.7.16 itibariyle şuan yazmaktayım, 4 kere müş. hizmetlerini aradım ama hala daha sonuçlanmadı.

peki bu rezaletten daha ötesi var mı? var.

15 iş günü içerisinde geçiş yapıldığı taktir de ödenecek tutar kullanmış olduğumuz gün sayısı kadar olacaktı. ancak tt işini düzgün yapıyor olmamasından dolayı benden tam fatura isteyeceklerdir ayın 8'inden sonra. asla ve asla ödemeyeceğimi ve tüketici haklarına gideceğimi söylemek isterim. benden 25-30 tl daha fazla para almak için yapıyorlar. yoksa tt olan hattımı gene tt faturasıza geçirmek ne kadar zor olabilir ki?

umarım diğer platformlar da bunu görürler ve paylaşımlar artar. umarım başınıza böyle birşey gelmez.

saygılar.