bugün

armani

armani city glam her, canim parfumum. canim parfumlerimden biri. anason ve misk barindirir o acidan cok kalicidir. ust nota : armut serbeti, anason, siyah frenk uzumu. orta ve alt nota : frezya gunes cicegi, nane, gul, odunsu notalar ve misk. laboratuvarda ayristirdim bunlar cikti. saka lan saka icerigini internetten bulsam da uzerimde biraktigi etkisi dogrultusunda yaptigim yorum sahsima munhasirdir. aman neyse;
dior'un poison'ununu andirir. ama onun kadar agir degildir baymaz. dior'un jadore haric hic bir kokusunu sevmem zaten. agir ve hos olmayan kokular. city glam'da en cok hissetiginiz anason, frezya ciceginin kokusu hafif de olsa (kirmizi)gul kokusudur. kis ya da gece parfumu olarak kullanimi daha iyidir.
bir de benim yasimdakiler bilir eskiden(hala var ama eskisi gibi kullanilmaz) yerli bir parfum vardi dolce vita diye.2 rengi var yesili enyv me kokusunun aynisidir. kirmizisi da, ithal olan dolce vitanin kokusu ile alakasi yok, ama iste bu koku armaninin yillar sonra 2005 de piyasaya surdugu city glam in aynisidir. sevme sebebim de lise yillarini hatirlatmasi zaten ah ah.