bugün

uludağ sözlük

ya burada bir kitle oluşmuş, bildiğin habis bu kitle ama artık tedaviye cevap verecek durumda değil. metastaz yapmış tüm sözlüğe yayılmış.

ergen kitlesi bu. daha doğrusu ergen kafası kitlesi.

ergen olanı anlarım, daha akil baliğ gelişmemiş, kafa çalışmıyor. çünkü çalışması gereken kafanın içi hormonlar tarafından işgal edilmiş. yani bir şekilde mazur görülebilir yanı var, ki tahammül eşiğim çok düşük olsa da.

ama anam, babam yaşındaki adamların/kadınların ergen kafasında şu sözlükte olmasını kabullenemiyorum ben. sorsan "ehure mehure ama biz çok eğleniyoruz." biz de efkar yapmaya girmiyoruz arkadaş bu sözlüğe. biz de eğleniyoruz ama eğlenirken otobüste anıra anıra gülen ergenler gibi etrafı rahatsız etmekten imtina ediyoruz.

çok laf kalabalığı yaptım asıl diyeceğimi unuttum. heh, bu kitlenin şöyle akıl sınırlarını zorlayan bir yazım tarzı gelişmiş;

entry: bence de kadınların gitmemesi gereken bir mağazadır.
ardından gelen entry: anladık tamam amın var.

entry: x'i y yaparken z'ye değdirdiğimiz paralel eksenlerin logaritmik izdüşümleri.
ardından gelen entry: ne diyon lan sen değişik?

entry: bu örnekte hayvan gibi uzun yazılmış herhangi bir konu üzerinde 5 sayfalık bir yazı diyelim, öyle bir entry yazılmış olsun.
ardından gelen entry: durumumuz yoktu kardeş okuyamadık, özet geç lan piç!

ya gerçekten bu neyin kafası? bu neyin özgüveni? bu neyin gevşekliği? bu neyin yalaklığı?

bilmiyorum ya ben çok yaşlandım artık espri anlayışım "şişe desene şişe, git duvara işe" seviyesinde kaldı ya da yeni oluşmuş bu kitleye ait bu yazım diline henüz adapte olamadım.

bilemiyorum.