bugün

her solcuyu pkk lı sanmak

son zamanların en kronik hastalığıdır. acınası zavallı kişilere mahsus düşüncedir.

sisteme, olan bitene, baştakilere en ufak ses ettin mi tamam! vururlar damgayı, terörist lan bunlar, bölücü tipler, vatan haini falan filan. solculuk bir görüştür, çoğunlukla muhalif olmaktır çünkü türkiyede solun iktidara gelme şansı çok zayıftır. kimsenin devletle, vatanla, toprakla bir derdi yok oysa. lan oğlum insanlar yanlış yapabilir ve vergi veren bir vatandaş olarak benim kendi görüşlerimi söyleme hakkımı neden bölücülük olarak çarpıtıyorsun?

bu kişiler anca konuşurlar ve yandan bulmak için abartarak olayları kendilerine yarayan şekilde yorumlarlar. toplumsal olaylara tepkileri sıfırdır. işten atılan işçileri düzenlediği sendikal faaliyetlerde göremezsiniz, haksız kesilen ormanlar için isyan edeni görülmemiştir, haksız tutuklamalar, adil olmayan yargılamalar (çoğu serbest kaldı zaten), kömür madenlerinde ölenler için tek kelime etmezler, yetim hakkı yiyen iş adamlarına isyan etmezler, yiyor ama çalışıyor ziyniyetine sahip insanlar bunlar.

benden olmayan herkes ölmeli diyebilecek kadar aşağılaşabildikleri görülmüştür. bu toprakları onlardan daha çok seviyoruz emin olabilirsiniz. vatan da bizim, millette bizim. çok öldük bu işler için, bilmezler.
güncel Önemli Başlıklar