bugün

baudelaire

(#301782)e ithafen

öncelikle şahsıma hakarete varan açıklamalarda bulunulduğu için buraya bir şeyler karalayıp küçük bir açıklama yapmak istedim..

(bkz: charles baudelaire)gerçekten kalemine saygı duyduğum dünyada eşine benzerine az rastlanır bir hitabet yeteniğine sahip olduğunu düşündüğüm bir yazardır..ben ne yazık ki başkaları gibi bir eseri analiz ederken yazarın görüşlerinden çok ne verdiğine bakarım..belki de dediği gibi bana yakışmıyordur bu nick saygı duyuyorum..

ama ben bir eserin görüşlerinden çok eserin kendisi ile ilgilendiğim gibi bir yazarın nickinden çokta ne düşündüğüne önem veririm..

beni tanıyan tanıyor burda ne kadar çok müslüman olduğumu kanıtlama gibi bir gayrete ve gaflete düşmeyeceğim..

ama bana hakarette bulunulsada buna karşılık vermeyeceğim bu komik duruma düşmektir zaten..

ben ateist olsun,nihilist olsun,paganist olsun bütün yazarlarıda okurum ve bana bir şey katıp katmadığıma bakarım..

aslında bu entryi yazmak istemezdim ama mantalitesi deşifre edilen birinin feryadını sizde duyun istedim..(#301553)

ve son olarak

baudelaire bu nickle yazacaktır ve kimliği bellidir..