bugün

oslo görüşmeleri

oslo görüşmeleriyle ilgili hiç bilinmeyenleri ve chp'nin fetö'den edindiği uydurma belgeleri Binnur günay yazmış. okuyun.

chp'nin yeni diye ortaya attığı uydurma oslo belgeleri de aylar önce fetö'nün bugün gazetesinde yayınlanmıştı.

http://www.anadoluhaberim.com/yeniden-soros-cop.html

SOROS’A SIRTINI DAYAYANLAR!
Kasım seçimleri yaklaşırken “şer ittifakı” düğmeye bastı. Sorosçular ve ”Kraliçenin” gizli askerleri geniş çaplı bir kampanya başlattılar. Hukukçuları,1 Kasım sonrası ”Tayyip direksiyonu devr alabilir!” ayarına mevzi alırken, diğerleri “Oslo” şantajı üzerinden harekete geçtiler

Plan; Ağırlık merkezine saldırı!

Hedef; Bunu insanlarımızın beynine kazımak!

“Ne yaparsak bu adamdan kurtuluruz!” Yeter ki ” Tayyip gitsin”, onlar için memleket yangın yerine dönsün”(!) önemi yok!..Kuşkusuz gündemin sıcak konusu Oslo..

KCK Davalarına müdahil olan iki avukat, “PKK Avrupa kaynaklı” belgeleri CHP’li Sezgin Tanrıkulu’na havale eder!. Büyük bir ganimet bulduğuna inandırılan Tanrıkulu, durumu “hesap uzmanı” genel başkanlarına duyuracaktır.KCK Avrupa kanadına servis edilen belgeleri sızdıranlar, ingiliz gizli servisi ve diplomatlarıdır! Oslo görüşmelerini perde arkasından organize edip, olayı 17-25 Aralığa kadar sonuçları noktasında takip eden ingiliz gizli servisi! Ve Kraliçenin köpekleri!..

Oslo belgeleri CHP Genel başkanı Kılıçdaroğlu’na gelmeden “özel ulak”lar vasıtasıyla CHP Milletvekili Bülent Kuşoğlu’na ulaştırılır! Hani şu bir dönem Tansu Çiller’in “gözde danışmanı”, şimdilerde Kılıçdaroğlu’nun üzerine toz kondurtmadığı KUŞOĞLU! Kuşoğlu, Kemal Derviş’in referans verdiği, bir dönem Abdüllatif Şener’in en güvendiği bürokrat..Bülent Kuşoğlu, Abdüllatif Şener’in Ak Partiden ayrılması için aracı görevini sağlayan aparatlardan biri!..

16- KCK Avukatlarına “Avrupa KCK” sının direktifleriyle gelen belgelerin neden HDP üzerinden değil de CHP üzerinden gündeme alınması ayrıca tahlile muhtaç. Kılıçdaroğlu, Bülent Kuşoğlu’nun denetiminden geçtikten sonra Kılıçdaroğlu, getirilen Oslo görüşmelerine dair belgelerin kamuoyuna deklare edilmesi için 3 gün bekledi!.

Genel başkan yardımcısı Haluk Koç’u bu deklarasyonu açıklamakla görevlendirdi! Oslo’daki “taraflar” başlığı adı altında “özerklik, federasyon ve konfederasyon” ifadelerinin altının çizildiğini gören Kılıçdaroğlu, Oslo görüşmelerine “dahil ve müdahil” olanlar için, ”vatana ihanet” damgası vurulmasının yerinde olacağına ikna edildi!

17-25 Aralık süreci ve MiT Tırları ile devam edecek planın “Lahey’e kadar gidebileceğine inandıran uluslararası “hesap uzmanı” Kuşoğlu! ABD ve ingiltere’de yüksek lisansa tabi tutulan, dirsek temaslarıyla tanınan çiçeği burnunda “acar” politikacı Kuşoğlu…

Ve Kuşoğlu’nun denetiminden geçen, bazı bölümleri sansürlenen Oslo görüşmeleri metni ve “mutabakat metni” olarak adlandırılan “imzalı” metinleri servis eden ingiliz gizli servisi!.. Ayrıca Kuşoğlu’nun ingiltere’den tanıdığı diplomatlar, “gizli ulaklar”

Oslo görüşmelerinin metnini servis eden ingiliz gizli servisi ve Avrupa KCK yapısıdır!
Ayrıca Kuşoğlu’nun ingiltere’den tanıdığı diplomatlar, “gizli ulaklar”..
Oslo metinleri Muhalefet liderinin eline geçmeden sağ kolu kendisi gibi “hesap uzmanı” Kuşoğlu’nun eline geçiyor!.
Metnin ”Öcalan’dan Karayılan’a mektuplar” kısmını sansürleyen Kuşoğlu!..
Sahte federasyon bayrakları ve mutabakat metni diye ellerine tutuşturulan görüşme tutanakları..
Ana muhalefet partisinin bu “vatansever”(!) girişimleri gözlerimizi yaşarttı doğrusu..
HDP sırtını terör örgütlerine dayar, CHP Soros’ a, Mhp her yöne püskevit..
Şimdi sormadan edemeyeceğim bir noktada takıldım kaldım!..

Oslo’dan gizli ulaklar vasıtasıyla getirilen belgelerin ellerinde olduğunu 3 gün boyunca açıklayamayan Kılıçdaroğlu;

1-HDP eşbaşkanı Demirtaş’ın ingiltere’ye gitmesini neden beklemiştir?
2-Oslo “mutabakat metni”(!) olarak ifade edilen düzmece metinler için Demirtaş’tan “olur” aldı mı, almadı mı?
3-Israrla hükümet kanadından “elinde belge varsa açıklasın” ifadesini neden duymazdan geliyor?

Biz söyleyelim.
Düzmece mutabakat metni ellerinde patlayacak!
Tamamen bir Soros operasyonu.. Bekleyelim görelim!.
Demek ki neymiş? Onların bilinemez zannettiğini bilenler varmış