bugün

2 temmuz 1993 sivas katliamı

benim doğumumdan 3 gün sonra gerçekleşen katliam. genel olarak alevilere yönelik bir katliam olarak bilinir. bana göre cahil kitlelerin bir takım ajanlar tarafından manipüle edilmesinin bir sonucudur.

ben aleviyim. yedi sülalem alevi. orada ölenlerin büyük bir kısmı da öyle. eğer kişi kişi araştırırsanız ölenlerin yine büyük bir kısmının atatürkçü olduklarını da göreceksiniz. bugün radikal sol kesimlerce kendi propagandalarını yapabilmek için kullanılmakta bu katliam. bu sol kesimler ölü üzerinden prim yapmaya çok meraklılar. hatta düşünün bazı tartışmalarda pkk yanlısı sünni- şafii şeriatçı kürtler beni ve benim gibileri sivas katliamı vs. gibi şeylerle dahi suçlayacak kadar aşağılık olabiliyor.bu teröristler kürt faşist terörizminin sivas katliamı üzerinden propagandasını yapmakta sakınca görmüyorlar.

türk adalet sistemi bu katliamın suçlularına maalesef ceza veremedi fakat bu yüzden devlete düşman olmak gibi kahpece bir şeyi kimse yapmayacak. eğer bir hata varsa bu hatayı düzeltmek yine türk gençlerinin görevidir. memnun olmadığınız bir şeyi değiştirmek istiyorsanız bağırıp küfredip isyan etmek yerine iyi okuyun sistemin başına geçin ve değiştirin. karanlığa küfredeceğine kalk da bir zahmet bir mum yak davar. eğer bir değişim istiyorsan da bu değişime ilk önce kendinden başla.