bugün

güzel bir kızın sürekli reddedilme sebebi

ısrar

yalvarmak

Hayatını o erkeğe bağlamak ve bunu belli etmek

bak şimdi biraz düşün sevdiğin erkek sana karşı bir çekim hissediyor olsaydı cevap "evet" olup şu an çıkıyor olurdunuz, sakın dostlarının gazıyla " bu erkek benden hoşlanıyor, ama bir türlü olmuyor " düşüncesine kapılma. eğer her seferde teklifi yenilerseniz o çocuğun sana cevabı yine aynı olacaktır, üstelik ettiğiniz her tekrardan sonra kafasında hayır kelimesi daha da kalınlaşacak ve seninle görüşmek bile istemeyecektir.

Israrın bir baska türü de kıza yalvarmaktır. “ beni dinle ben seni çok çok çok seviyorum, senin için ölebilirim bile, seni sen yokken bile fazlasıyla sevdim, ama sen bunu anlamıyorsun.” malesef yalvarmak senin o erkeğe karşı ufak bir ihtimal, azcık şansın varsa bunu yok etmek için yegane yoldur. Bak şimdi anlatayım. yalvardığın zaman kendini bi bok sanar sonuçta sen bir kızsın egonu, gururunu, "kendi"ni bir kenara koyup "o"na gidene kadar verdiğin savaşı belki hayatında hiç yaşamadın. Belki de o erkek içinde kimse o kadar savaşmadı. Bu sevgiyi kaldıramıycak kişiye yalvardığını düşün bu senin onun gözünde düşmene neden olur.

bir erkeği hayatının merkezine koyman, onu hayatındaki en değerli şey yapman demektir. bunda elbet bir sakınca yok. sorun ona aşırı değer yüklemenden kaynaklanıyor. özellikle bu erkeği henüz iyi tanımıyorsan, (şimdi bana tanıyorum deme bir erkeği gerçekte tanısan onu hayatının merkezine koymaman gerektiğini bilirsin). Zaten ona aşırı derecede değer vermen yapabileceğin en büyük yanlışlardan biri. neden mi? çünkü iyi tanımadığın birine aşırı değer verdiğinde, bu hem onu gözünde mükemmelleştirmene ve onun eksik taraflarını görememene, hem de onun yanındayken aşırı panik ve hata yapmaktan korkar bir halde olmana neden olur. ne yazık ki insanoğlu elde edemediğini ister ve sen o erkeği aşırı istediğinde onun için çok kolay elde edilebilir biri olursun. böyle olduğunda sana karşı bir çekim hissetmesi neredeyse imkansızdır. eskiler boşu boşuna “kaçan kovalanır” dememişler.

Durumunuzu daha iyi anlayıp, güzel bir tahlil yapmak için bir mesj kadar uzağınızdayım.