bugün

kürtlerin ülkenin gerçek sahipleri olduğu gerçeği

kuyruklu yalandır ama kürt kardeşlerimizin:!! temennisi ve nihayi amaçlarıdır.

türkler anadolu ve avrupayı feth ederken 3 - 5 ilkel klandan oluşan kürtler, bu gün üstün üreme özellikleri sayesinde demografik olarak güçlenip, bu ülkenin sahiplerini yok sayıp, hiç bir alın terlerinin olmadığı bu topraklara sahip olmak istemektedirler.

tc devleti kabul etmese de, demografik olarak üstün oldukları güneydoğu anadolu yu ele geçirmişlerdir. bölgede devlet otoritesi çökmüştür, otorite tamamen pkk ve kck nın elindedir.

kürtler birinci hedeflerine ulaşmışlardır ikinci hedefleri ise, tüm türkiye yi demografik üstünlüklerini kurup ele geçirmektir. 80 li yıllarda batı bölgelerinde aile planlaması teşvik edilirken aynı dönemlerde, içimizdeki hainlerle (bkz: turgut özal) beraber kürtlerin amip gibi çoğalmaya teşvik edilmeleri bu planın bir parçasıdır.

yani şunu söylemek istiyorum hümanist genç arkadaş, sen brazzers izleyip klavyeye boşalırken adamlar amip gibi çoğalarak bu ülkeyi ele geçirmek üzereler.

asıl tehlike pkk dan ziyade, hızla artan kürt nufustur ve onlar yönetimi çoğunluk olarak ele geçirdiklerinde, senin gibi insancıl ve hümanist olmayacaklar kürt ten başka kimseye hayat şansı tanımayacaklar.