bugün

dilsiz şeytan ın günlüğü

bu işleri bırakmaya karar verdim.

bana şeyto diyorlar artık. parmaklarıyla gösterip gösterip, gülüyorlar. kimin omzuna gitsem yer bulamıyorum arkadaş. milletin sırtına yük de olmak istemem amma...

şeytanlıkta yaratıcılık diye bir kavram oluştu biliyor musunuz bizim camiada? bir de algıda sıçıcılık var, o konuyu es geçiyorum. eskiden olsa milletin aklına iki karpuz kabuğu düşürdün müydü iş biterdi. şimdi öyle değil abiler, ablalar! şimdilerde papucum ters gezinir oldum. bazılarının aklına şüphe düşürmek istiyorum yapamıyorum, zihinleri kilitli. bazılarının zihnine sadece merhaba demem yetiyor bile.

geçenlerde duydum şeytanlar bir olup ajans kurmaya karar vermiş. elemanlar çalıştırıp, paralel telefonlardan birbirlerine yaratıcı fikir paylaşıyorlarmış. kimi sakla diyor, kimi kokla diyor, kimi dur yapma diyor, kimi indir diyor, kimi kaldır diyor, kimi bacak diyor, baldır diyor.

ulan ne günlere kaldık be! işler çok kesat anlayacağınız. bize kimsenin dönüp baktığı yok ha! bakan'lar var aslında ama hepsinde bir havalar ki sormayın. çok zor durumdayız ailecek. bu kışı da zor atlattık. bazen toplayıp çoluğu çocuğu arabistan'a gitmek istiyoruz da korkularımız var. bazı hacıların taşının ayarı yok arkadaş. bu aralar buralardayız. seçimlere kadar bekleyelim en azından.

belki bize de bir kaç ihale kalır seçimlerin ardından.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar