bugün

yazarların memnun kaldıkları cep telefonları

abiler bende bir adet htc wildfire s var ellerinizden öper. ben böyle bi cihaz görmedim arkadaş. telefonun başına gelmedik olay kalmadı. bi iki tane yazayım:

-bitliste bi lokantada sürahinin içine düştü, sürahiye elim sığmadı, bi dört beş dakika suyu dökecek yer aradık. çıkınca bi baktım, sürahinin içindeyken mesaj gelmiş. suyu siklememiş emektar.
-aynı doğu gezisi sırasında diyarbakırda bir otoparkta bagajın önünde gomlek değiştirirken arka cam ile bagajın arasına koydum teli, üstümü değiştirdim, teli orada unutup bagaj kapağını kapatmaya uğraştım. iki üç kere ben vurdum, olmadı. abim geldi, bi iki kere de o denedi, sonradan farkedebildik ki arada telefon varmış.
-gömleğin dış sol cebine koydum, elimi lavaboda sabunluyordum. eli yıkama işlemi bitti neyse, bi baktım, enee! benim telefonun aynısından lavaboda da var. üstü köpük kaplanmış. o derece.

hala çalışır ve entry yi girerken bana asistanlık yapar. tek kötü özelliği telin paketini açtıktan beş dakika sonra tuşları deforme oluyor. on dakika sonra ise hiç basmamaya başlıyor.