bugün

kırık sigaram

Paketi açtım, kalan son sigara box kutuda kırık biçimde karşımda duruyordu. Hay amına koyayım dedim, sikerim ben böyle şansı. Zaten sinirden damarım çatlamış bir sigara yakalım dedik o da kırık. izmariti dibinden koparıp kırılan yerin yarısını yerleştirip içtim.
ssk şu durumda hiç bir işe yaramadı, o günden sonra sigortalı iş aramayı bırakıp kendime bir dükkan açtım.
Falanca zamandı, gecenin ikisinde tavuk pilav yemişiz, eve gelip sevişmeye kaldığımız yerden devam ettik. Uyurken beni izlemiş, horlamışım. Bunu sorun etmeyişi bana aşık olduğunu düşünmeme neden oldu, evveliyatında yağmurlu bir gün ayağına çorap giydirmiştim elimde sadece bu vardı ona evlenme teklif etmem için yeterliydi lakin işler yolunda gitmedi, ayrıldık. Sonrasında ben horlarken uyandırmak yerine izlemeyi tercih eden birini beklemeye başladım. Bayan kahramanımız çok muhteşem gururunu siyah saçlarıyla birleştirdi, küt bir model çıktı ortaya.Selam olsun kendisine, siktiğimin gururuna da.

Bizlerin asıl sorunu standartlarımızı düşük tutmamız, dün akşam beykozdan dolmuşa bindim, parayı şoföre uzatıp tamam abi üstü kalsın dedim, kafasını çevirip pis pis baktı aldırmadan en arka koltuğun cam kenarına yerleştim. Herkes yer vermek zorunda kalmayacağını bildiği için o koltuğu tercih eder, 5 lira para vermişiz kıçım o cam kenarını hak etti dedim. Çok uzun zamandır kafamı kurcalayan sorunun cevabını da o zaman aldım, para sadece kıça rahatlık getirir, kalbe değil, çünkü başımı cama yasladığım andan itibaren kalbimdeki kırığa sarılmak için müsait bir yer aramaya başladım.

Tecrübelerime dayanarak söylüyorum, bu gün sizin için canını vereceğini söyleyenlerden 100 lira borç istemeyi deneyin. işte kredi kartıma ödedim, vallahi ben de de yok, taksit vardı onu yatırdım. Lan ibne ne oldu? hani canını filan veriyordun.

Ülke gençliğinin yüzde sekseni tuvalete cep telefonuyla giriyor. bu yüzde seksenin yarısı oyun oynuyor, yüzde yirmi nette geziniyor, kalan yirmi'si ise sevgilisiyle yazışıyor. Boktan ilişki diye tabir edilen durum bu oluyor. Sonra ne oldu, ayrıldık. Niye, yürümedi. Hayır tuvalettesin sıçarken mesaj yazıyorsun ve o ilişki yürüyecek diye bekliyorsun. Şerefsiz, ıkınırken çektiğin mesaj ile sezen aksu dinlerken çektiğin mesaj bir olur mu.

Cumartesi gecelerinin farklı bir büyüsü vardır, sevgilisi olanlar pazar günü buluçacaktr ve "heyecanlı mısın ?" "çok sıkı sarılıcam" "elini tutmayı özledim, hiç bırakmıcam gibi" yazışmalar yaparlar.

Diğer, yani yalnızlar timi ise farklı takılır.

1-Porno izlenir.
2-31 çekilir.
3-ertesi gün 2 ye kadar uyunur.

Kadınlar için durum biraz daha farklıdır.

1-Oje sürülür.
2- Gerekliyse ağda yapılır.
3-Anne tarafından uyandırılır. ( kahvaltı, temizlik, yemek )

Bir de çok ince bir husus var. Şimdi yazdık üstte otuzbir filan. Erkek yapınca otsbir de kadın yapınca "kendine dokunmak"..

Çok afedersiniz ama sikerim böyle işi, kadın yapınca estetik, erkek yapınca "vay hayvan". Akıllı olun akıllı, çoğunuz bacak arasında yastıkla uyuyor ya da duşta bacak arasına tazyik takılıyor.
Bir erkeğin ilk olarak neresine bakarsınız sorunun cevabını verirken "gözlerine, sakalına, saçına, ellerine filan diyorsunuz, biriniz de mert olsun çıksın desin ki göğüs kıllarına bakıyorum, pantolonunun önüne bakıyorum. "Hiç bakmadım" diye cevap verenler..
Götlük yapmayın.

Göt demişken, başbakan aklıma geldi. Adaylarını açıklamış, melih gökçek ankara'da yine aday gösterilmiş, şayet seçilirse ülkedeki göt kılı oranının en yüksek olduğu il Ankara olacak. Hakkaten ya o fışkiyeyi kim kırdı. Çıksın ortaya, ben yaptım desin. bir belediye başkanının gerzek olduğu nasıl anlaşılır? sorusuna yanıt bulduğu için omuzlarda taşınmazsa adiyim.

Bu sabah su öyle soğuktu ki yüzümü yıkamadım. Dükkana varıncaya kadar "yüzümü yıkamadığım belli oluyor mudur" sorusu kafamda dönüp durdu. Otobüste insanların yüzüne daha dikkatli baktım, yüzünü yıkamayan birini yakalasam davranışımı normal bulacağım. Bende nerede o şans, otobüs tam maktajlı hanımlar ve saçı yapılmış beylerle doluydu. Herkes önemli bir şeyin parçası olmaya gidiyor gibiydi. O an şunu anladım. Sevgilisi gergedan olan bir fil, iyi görünmek için hortumunu götüne sokabilir. Buz gibi su, göz kenarındaki çapakları temizle,tamamdır abicim.

"Mecidiye köyden avcılara giderken çişi gelen kişi dünyanın en talihsiz insanıdır"düşünceme, havuzda regl olan arkadaşı da ekleyelim. Nedir bu üreme organlarımızdan çektiğimiz. E ona da hak vermek lazım ama, hep zevk hep zevk..nereye kadar.

Not; iki gün önce kaybettiğim televizyonun kumandasını klozetin yanında buldum. Açıklanması zor durum dedikleri böyle bir şey.
Ama bunu da çok görmemeli, biz" hayatım sensin"diyen kadınları başka adamlara şiir yazarken gördük. ( Çok edebi oldu ama olsun )
Tekrar;

Ama bunu çok görmemeli, biz zaten ebemizin amını bu model insana aşık olarak en başında gördük.

saygılar.