bugün

şafak pavey

pişmiş kelle gibi konuşurken sırıtması garipti. ayrıca meclis kürsüsünden kapalılar da yiyişiyor mesajı verdi helal, biz onları melek sanıyorduk.

--spoiler--
varan 1: etek giymesine engel olan kişinin bir erkek olduğunu iddia ediyordu ama o kişinin kendi partisinden birisinin, yetmezmiş gibi emine ülker tarhan olduğu ortaya çıktı. gerekçe de o kadar iğrenç ki: pantolon serbest olursa, bu akpliler başörtüsüne de serbestlik isterler. sizin zihniyetinizi atlar tepsin.

varan 2: "başımı açıp kirlenmeyeceğim" dediğini iddia ettiği sevde bayazıt'ın konuşmasında böyle bir cümle kurmadığı gibi böyle bir anlam çıkarılması mümkün olmayan bir tek iması dahi olmadığı da ortaya çıktı. her oltaya gelen sazanlar, bakalım buna ne diyecekler? buyurunuz o video: http://video.rotahaber.com/detay.asp?kat=11821

varan 3: daracık pantolonu, çiçekli türbanıyla çamlıca'nın kuytularında sevgilisiyle öpüşen kızların özgürlüğü meselesi için nasıl rezil bir tuh halinde olduğunu zaten gösteriyor. zamanında binali yıldırım'ın sırf ironi için söylediği ''Boğaziçi'nde kızlarla erkekler çimlerde yan yana oturuyordu, o yüzden iTÜ'yü tercih ettim...'' sözleri yüzünden kendisini yerden yere vuranlar bu kadının da mensubu olduğu parti değil miydi? binali yıldırım bunu söyleyince zorunuza gidiyor da şafak pavey böylesine saçmalayınca niye hoşunuza gidiyor? hoşunuzla zorunuz bile şaşırmış anasını satıyım.
--spoiler--